/ВИДЕО/ Сексуалните жертви на Бил Клинтън проговарят

/ВИДЕО/ Сексуалните жертви на Бил Клинтън проговарят - картинка 1

Доналд Тръмп принизи кампанията на ново дъно, като пусна видеоклип с жени, които обвиняват бившия американски президент в сексуален тормоз

Доналд Тръмп продължава своята очерняща кампания, спрямо най-вероятният кандидат за президент от Демократическата партия – Хилъри Клинтън. Вчера той пусна в интернет пространството видеоклип на който нейния мъж и бивш президент на САЩ Бил Клинтън е захапал пура,

а на фона на тази снимка се чуват драматични признания на жертви на негови сексуални посегателства.

Жертвата Кейтлин Уили във видеозаписа казва: „Никоя жена не трябва да бъде подлагана на това. То беше нападение.“. Другата сексуално малтретирана от Бил Клинтън, Хуанита Бродерик твърде, че през 1999 г. Клинтън я е изнасилвал два пъти. На видеото се чува, как Бродерик, през сълзи казва:

„Той започна да хапе моята долна уста и аз се опитах да се отблъсна от него.“

Бродерик работи в предизборния лагер на Доналд Тръмп, като в телевизионни интервюта заявява, че единствената и цел е семейство Клинтън да не се озоват отново в Белия дом.

Доналд Тръмп експлоатира, обвиненията към Бил Клинтън, че обича да спи със свои подчинени. Нека да припомним, че скандал с негова секретарка, докато той все още беше на власт, едва не му коства импийчмънт. Засега Хилъри се опитва да стои далече от този скандал, като отказва да дава всякакъв коментар.

За Доналд Тръмп, това е възможност да разруши нейния имидж на защитник на правата на жените

и в същото време да отклони нападките по негов адрес, че говоренето му е твърде сексистко.

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове