/ВИДЕО/ Спокойно, родният Динко ни пази!

/ВИДЕО/ Спокойно, родният Динко ни пази! - картинка 1

След мигрантите, наркодилърите са под ножа!

Имало едно време един мъж, на има Динко. Той живеел в Ямбол. Динко много обичал да гледа американски екшъни. Както се досещате става дума за онези филми, чийто главен герой спасява цялата държава, а понякога и целия свят. Та, един ден нашият ямболски Динко си въобразява, че е подобен герой и почва да си изпълнява задълженията на Супермен. И оттук започват неговите приключения и подвизи.

Преди няколко месеца той стана медийна звезда като залови няколко мигранти с голи ръце. Героично, нали? Но такъв си е нашият Динко, родолюбец, желаещ да помогне за оправията на тази държава.

Днес разбрахме, че героят пак се е изявил и е напомнил за себе си. В клипче, пуснато в интернет Динко от Ямбол този път залавя на местопрестъплението наркодилър, от когото търси отговорност. На записа той обвинява сгащения дилър и го кара да се засрами.

"Не те ли е срам? Вредиш на другите и на околните", порицателно констатира Динко.

"Ако не бях аз да те заловя, кой знае колко жертвички щеше да си намериш", казва той.

От видеото става ясно, че заловеният се разкайва за деянията си и признава, че не е горд от извършеното.

Динко добавя още "Аз ако имам дете и му предложиш наркотици, ще ти отрежа врата като на куче, който иска каквото иска да ме прави. Знам, че не съм прав да те убивам, но ще те убия, ако предложиш наркотици на детето ми."

Е, какво да кажем освен едно голямо „Браво“ на нашия герой. Така се хващат наркодилъри, а не като нашите полицаи. Те могат само да се учат от Динко! Като че ли песента „Родната полиция ни пази“ вече трябва да бъде преименувана на „Родният Динко ни пази:“.

Шегата настрана. Жалко е, че институциите не си вършат работата достатъчно адекватно. То, затова се появавят такива рейнджъри, които си мислят, че чрез действията си помагат на България. Но, замислете се, какво ще стане, ако всички запретнем ръкави и почнем да ловим наркодилъри с голи ръце? Не вярваме, че това би довело до успех, защото колко наркодилъри бихме заловили самосиндикално? Между 10-20, не повече, нали така?

Да не говорим, че в България има мрежи от разпространители на наркотици, в които се въртят хиляди левове…

Но, да се върнем на ямболския Динко, който може би е необходимо да спре да гледа американски филми и да разбере, че по този начин ни най-малко не помага на държавата. С един или двама заловени наркодилъри или нелегални мигранти няма да се промени положението в България. А, нужда от такива герои нямаме. Достатъчно проблеми за решаване има в държавата, за да се борим и с Динковците.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове