/ВИДЕО/ Този баща приспива бебето си по доста оригинален начин

/ВИДЕО/ Този баща приспива бебето си по доста оригинален начин - картинка 1

Приучаването на бебето към сън в определено време е трудна задача, която отнема време и изисква упражняване

Да приучиш бебето да спи може да се окаже една от най-обезсърчаващите и изморяващи дейности. Повечето родители очакват с нетърпение вечерта, времето, когато могат да си починат и да отделят време за внимание един към друг. Само че приучаването на бебето към сън в определено време е трудна задача, която отнема време и изисква упражняване.

По-вероятно е вие да заспите, отколкото бебето, при многочасовите ви неуспешни опити да го приспите. А будното бебе означава уморени до крайност мама и татко, страдащи от безсъние.

Ситуацията е трагикомична – редовно се превръщате в сомнамбули, в резултат от упорития стремеж да приспите детето. Но то просто не може и, най-често, не иска да заспи. Умира да си играете с него, да го гушкате, да си „говорите“. А, когато най-сетне заспи и вие си отдъхнете, следват среднощните събуждания, рев и желание за внимание.

И ето малкият Сам не може да заспи заради болки в ухото, но неговият любящ баща решава да пробва с една приспивна песничка. Резултатите не закъсняват, както ще се убедите сами.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове