/ВИДЕО/ Този звяр събра очите на изложението в Женева!

/ВИДЕО/ Този звяр събра очите на изложението в Женева! - картинка 1

Двигател с мощност 402 к.с. изстрелва „зелената стрела“ за 4,5 секунди

1/Уникален дизайн, технологии от бъдещето и авангардни иновации. това е новата премиум марка DS, която събра погледи на експерти и зяпачи на изложението в Женева. DS представя ефектен концепт на спортен автомобил.  DS E-Tense показва как ще изгледат бъдещите модели на марката.

Двуместното купе е с електрическо задвижване и събира погледите с крещящ металиковозелен цвят.

Колата е ниска, широка и мускулеста, а големите равни повърхности подчертават атлетичната стойка на пътя. Електрическият двигател с мощност 402 конски сили изстрелва „зелената стрела“ за 4,5 секунди до 100 км/ч и до максимална скорост 250 км/ч. Литиево-йонната батерия с капацитет 53 кВч е разположена в пода и осигурява пробег от 310 км с едно зареждане.

Концепът е натоварен с тайтек иновации като монокок шаси от карбон и специални гуми Michelin,

които оползотворяват оптимално големия въртящ момент на електрическия мотор. Задното стъкло липсва, а видимостта на водача е осигурена от дигитална камера, която показва изображение върху огледалото. И още нещо уникално - LED модулите на фаровете се въртят на 180 градуса, за да осветят по най-добрия начин пътя пред колата. Това е „препратка“ към култовия Citroen DS от 70-те години на миналия век с неговите механично управлявани „завиващи“ фарове.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове