/ВИДЕО/ Вълчицата от Уолстрийт

/ВИДЕО/ Вълчицата от Уолстрийт - картинка 1
Снимка: The Wolf of Wall Street

Какво е да си силен играч на 100 години!

4/ Тази приказка е по-различна. Ще Ви отведа до една от най-известните улици в Ню Йорк- Уолстрийт.

Улицата на пираните, улицата на хищниците. Истинска джунгла сред небостъргачи. Легендарната Уолстрийт е източник от години на кошмари и сила. На това място се подвизава могъщ фактор не само в американското общество, а и в световната икономика и култура.

Вероятно тази точка от света Ви се струва твърде далечна, но бъдете сигурни, че има какво да научите.

Уолстрийт е универсален символ на най-висшите стремежи за постигане на успех. Успехът е съпътстван с алчност и множество измами.

Ирен Бъргман е ветеран, но не от войната във Виетнам.

Тя е ветеран в работата си на световноизвестната улица. Почти навършилата 100 години дама може да Ви накара да закопнеете да се трудите на нейното място. Първият съвет, който дава е „Да не правите нищо глупаво“. Това е основното. Глупостта няма място при зверовете. Хитростта е качеството, което ще Ви издигне.

Кураж и здрави топки.

За да имате успех, е необходимо да не се страхувате и да проучите задълбочено възвръщаемостта на инвестициите. Не се страхувайте да правите промени. Промените носят рискове. За съжаление, българите не обичат да се променят. Свикнали сме да се оплакваме и да стоим кротко зад компютрите, по възможност удобно настанени на дивана или в мекото легло.

В този бизнес, трябва да получиш доверието на клиентите

В крайна сметка сериозната работа с голямо напрежение не е за всеки. Ако не обичате да се напрягате и Ви е по-добре да хапвате баничка в офиса, не се захващайте с подобни неща.

В България си нямаме Уолстрийт. Но кръвожадни акули, готови да ви отхапят ръцете, да.

Забавното е, че ако се пробвате да си намерите компания за инвестиции ще се натъкнете само на такива, които работят без нужното им разрешително. Тук ще рискувате, ако започнете да им вършите черната работа. Рискувате да попаднете зад решетките, защото на подписаните договори стои Вашето име и подпис. Те са акули и са си измили ръцете предварително. Внимавайте!

Колкото по-дълго сте в бизнеса, толкова по-големи дози песимизъм ще получите

Помнете, че ако искате да плувате сред пирани, във всеки един момент може да получите нож в гърба. Това е ясно.

Водката и уиските са от полза, стига да не злоупотребявате.

 

Ирен не е омъжена и няма деца, защото се е посветила изцяло на работата си. Факт- загубила е едно от най-ценните неща в живота на всеки, но е удовлетворена от постигнатото.

Бизнесът си е бизнес.

Може да извлечете доста ценни поуки от разказаното от нея.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове