/ВИДЕО+СНИМКИ/ Стопанин се отблагодарява на умиращото си куче

/ВИДЕО+СНИМКИ/ Стопанин се отблагодарява на умиращото си куче - картинка 1

Последното пътешествие на Томас и Пох

През декември 1999 г. Томас Родригес осиновява Пох от приют за безстопанствени животни в Ню Йорк. По това време Пох е само на 8 седмици. Малкото пале има истински късмет, в този ден среща най-добрият си приятел.

В продължение на 7 седмици Томас обикаля САЩ заедно със своя четириног приятел. Пох е в силно напреднала възраст и след редица медицински изследвания извършени в началото на годината Томас разбира, че на Пох не му остава още много време живот.

В отговор на тежката новина Родригес решава да състави списък с приключения. Двамата най-добри приятели обикалят над 35 града. Изминават повече от 12 хил. мили.

Най-щастливият момент за Пох е достигането му до Тихия океан. За пръв път успява да си потопи лапичките в големия океан.

Пох и Томас се наслаждават на всяка минута от голямото им пътешествие. Животинката наистина грее покрай всичко ново, което вижда. Томас от своя страна се грижи за това на него да му е възможно най-комфортно през цялото време.

Енергия и живот изпълват Пох.

Томас признава, че реализира пътешествието, за да се отблагодари на своя любимец за дългите години преданост, любов и безкрайно щастие. Пох създава незабравими спомени на Том.

Последното им приключение заедно е прекрасно.

„Мислите  ли, че кучетата няма да отидат в Рая? Уверявам  Ви, те ще бъдат там много преди всеки от нас.“

 Робърт Луис Стивънсън

 

 

 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
/33

Коментари 1

  • #1
    Цанка Колева -

    А в България това трябва да се прочете от мъчителите и убийците на бездомни животни може някои от тях да успеят да го проумеят ако мозъчните възможности им дадат този шанс

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове