/ВИДЕО+СНИМКИ/ Стопанин се отблагодарява на умиращото си куче

/ВИДЕО+СНИМКИ/ Стопанин се отблагодарява на умиращото си куче - картинка 1

Последното пътешествие на Томас и Пох

През декември 1999 г. Томас Родригес осиновява Пох от приют за безстопанствени животни в Ню Йорк. По това време Пох е само на 8 седмици. Малкото пале има истински късмет, в този ден среща най-добрият си приятел.

В продължение на 7 седмици Томас обикаля САЩ заедно със своя четириног приятел. Пох е в силно напреднала възраст и след редица медицински изследвания извършени в началото на годината Томас разбира, че на Пох не му остава още много време живот.

В отговор на тежката новина Родригес решава да състави списък с приключения. Двамата най-добри приятели обикалят над 35 града. Изминават повече от 12 хил. мили.

Най-щастливият момент за Пох е достигането му до Тихия океан. За пръв път успява да си потопи лапичките в големия океан.

Пох и Томас се наслаждават на всяка минута от голямото им пътешествие. Животинката наистина грее покрай всичко ново, което вижда. Томас от своя страна се грижи за това на него да му е възможно най-комфортно през цялото време.

Енергия и живот изпълват Пох.

Томас признава, че реализира пътешествието, за да се отблагодари на своя любимец за дългите години преданост, любов и безкрайно щастие. Пох създава незабравими спомени на Том.

Последното им приключение заедно е прекрасно.

„Мислите  ли, че кучетата няма да отидат в Рая? Уверявам  Ви, те ще бъдат там много преди всеки от нас.“

 Робърт Луис Стивънсън

 

 

 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
 Instagram
Снимка: Instagram
/33

Коментари 1

  • #1
    Цанка Колева -

    А в България това трябва да се прочете от мъчителите и убийците на бездомни животни може някои от тях да успеят да го проумеят ако мозъчните възможности им дадат този шанс

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове