Вирус, по-опасен от Зика, заплашва олимпиадата в Рио?

Вирус, по-опасен от Зика, заплашва олимпиадата в Рио? - картинка 1
Вирус, по-опасен от Зика, заплашва олимпиадата в Рио? - картинка 2
Снимка: Сиела

Да, но само в новата книга на Йордан Свеженов. Издателство "Сиела" представи и още едно заглавие - "Фондацията"

След големия успех на „Революция с аритмия” и „Анархия на три морета” Йордан Свеженов предлага още една порция свежест, която включва подъл учен, съвсем реално предстояща олимпиада и съвсем несъществуваща циганска държава.  За щастие, всичко това е само част от третия роман на Йордан Свеженов „Последната олимпиада” (ИК „Сиела”).

 

Сиела
Снимка: Сиела

С предходните си книги авторът вече доказа, че има нюх да предусеща глобалните заплахи като посочи Кьолн за „опасна точка“ и предсказа руска военна намеса край Средиземно море.

Освен това, след грандиозния си концерт снощи „Фондацията” прокараха мост между миналото и бъдещето с музика, свързваща поколения българи. Сега в ръцете ни е една дълго пазена тайна – книгата „Фондацията”, която разкрива пътя, по който минаха Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, за да слеят музиката си в супергрупата „Фондацията”.

Едноименното издание (ИК „Сиела”) излезе точно в навечерието на концерта в зала 1 на НДК и представлява луксозен мултимедиен продукт от разказите на петимата музиканти, фотографии и CD с първия албум на групата, записан заедно със Симфоничния оркестър на БНР с диригент Григор Паликаров.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове