Вирус, по-опасен от Зика, заплашва олимпиадата в Рио?

Вирус, по-опасен от Зика, заплашва олимпиадата в Рио? - картинка 1
Вирус, по-опасен от Зика, заплашва олимпиадата в Рио? - картинка 2
Снимка: Сиела

Да, но само в новата книга на Йордан Свеженов. Издателство "Сиела" представи и още едно заглавие - "Фондацията"

След големия успех на „Революция с аритмия” и „Анархия на три морета” Йордан Свеженов предлага още една порция свежест, която включва подъл учен, съвсем реално предстояща олимпиада и съвсем несъществуваща циганска държава.  За щастие, всичко това е само част от третия роман на Йордан Свеженов „Последната олимпиада” (ИК „Сиела”).

 

Сиела
Снимка: Сиела

С предходните си книги авторът вече доказа, че има нюх да предусеща глобалните заплахи като посочи Кьолн за „опасна точка“ и предсказа руска военна намеса край Средиземно море.

Освен това, след грандиозния си концерт снощи „Фондацията” прокараха мост между миналото и бъдещето с музика, свързваща поколения българи. Сега в ръцете ни е една дълго пазена тайна – книгата „Фондацията”, която разкрива пътя, по който минаха Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, за да слеят музиката си в супергрупата „Фондацията”.

Едноименното издание (ИК „Сиела”) излезе точно в навечерието на концерта в зала 1 на НДК и представлява луксозен мултимедиен продукт от разказите на петимата музиканти, фотографии и CD с първия албум на групата, записан заедно със Симфоничния оркестър на БНР с диригент Григор Паликаров.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове