Всеки пети от клуб "Една миля" е правил секс с непознат по време на полет?!

Всеки пети от клуб "Една миля" е правил секс с непознат по време на полет?! - картинка 1

Ново проучване показа неподозирана досега палава активност във въздуха

Сигурно сте чували за клуб "Една миля"? А може и да сте член дори... Е, за незапознатите, нека поясним - става дума за неформален "клуб" на хората, правили секс по време на полет в самолет, на височина поне една миля, т.е. поне 1600 метра. 

Под тази височина летят множество малки самолети и хеликоптери, но явно еротичните упражнения не са достатъчно предизвикателство за пътуващите в тях, затова и няма клуб "Под една миля"....

Шегуваме се! 

И даже сме убедени, че в клуба ще ви приемат, дори да сте се занимавали с размножителни упражнения на десет метра над повърхността, стига да е било в полет. Още повече, този клуб не съществува реално, той е запазена територия за палави фантазьори и техните отзивчиви половинки.

Или не само половинки... 

Ето ви тема за размисъл! Според проучване, поръчано от чартърния превозвач Stratos Jet, в което са участвали 2000 клиенти на компанията,

цели 16,6% от пътниците в самолетите са правили секс по време на полет поне веднъж, a всеки пети от тях го е правил И с... напълно непознат!

Правилно забелязахте "и"-то! Оказва се, че 79,4% от членовете на клуб "Една миля" са правили секс с половинките, гаджетата си или с бъдещите си гаджета. Но почти 20% признават за секс с непознат, около 15% - с някой, когото бегло познават, още толкова - с приятел, 7% - с колега и 2,3% - с член на екипажа, включително с пилот! И да, сборът от процентите надхвърля 100, защото палавниците са правили повече от едно от тези неща!

Още една неочаквана статистика - проучването показва, че

дори да не са "членове на клуба", т.е. да не се се съвкуплявали на борда, огромна част от останалите пътници имат преживявания, близки или водещи до секс - целувки, галене, опипване, мастурбация, свирки и т.н.

Най-много са целуващите се, разбира се - цели 30%. Но пък и правилите или получили орален секс не са малко - цели 4,2%! С мастурбация са се занимавали невероятните 12% - от тях 7% в комапания, 5% сами!

И то,

80% от всичко това се е случило пред очите на останалите пътници в салона, най-често в креслата на икономичната класа.

В първа класа са 21% от случаите на секс, 25% са в тоалетните. Вярвате или не - 4% от сексуалните занимания се изпълняват на пътеката, а 0,8 - в пилотската кабина!

Слава богу, че само толкова... И да, сборът от процентите пак е над 100!

Ето и още една изненада! Може би си мислите, че всичко това е възможно, разбира се, само в дългите нощни полети, когато повечето пътници кротко хъркат по седалките... 

Нищо подобно! Излиза, че

най-предпочитаните за секс полети са дневни, с продължителност между 3 и 5 часа (35%), следвани от нощните със същата продължителност (около 31%).

След това са пак дневни полети, по-кратки от 3 часа (30%) и нощни, по-дълги от 5 часа (22,4%), после нощни под 3 часа (21%) и най-малко секс се прави на дневни полети над 5 часа (16%). 

И най-хубавото - за десерт, разбира се!

Оказва се, че дори и да нямат смелост да си разкопчаят панталоните във въздуха, цели зашеметяващи 52,2% от ВСИЧКИ пътници фантазират за секс във въздуха и само 31,2% твърдят, че не биха проявили интерес...

Е, за останалите 16,6% вече разбрахме!

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове