Вълшебната дума за по-добри креватни приключения

Вълшебната дума за по-добри креватни приключения - картинка 1

Искате ли да се наслаждавате максимално?

Искате ли да се наслаждавате още повече на секса? Искате ли да накарате и партньора ви да се наслаждава повече? Има съвсем елементарен начин това да се случи. Или по-скоро – съвсем елементарна дума.


Сексолозите споделят много хитър трик за подобряване на сексуалния живот. Според тях основният проблема на двойките е, че не споделят интимните си желания. И имат решение – използвайте вълшебната дума „Да!“

Звучи несериозно, но върши чудеса. Е, трябва и малко търпение. Дори, когато нещо не ви харесва в секса (освен, ако не е крайно, разбира се), продължавайте да повтаряте „Да, да, да, да!“ Действа възбуждащо, но има и много полезна роля. След няколко пъти секс, изпълнен с да-та, може да си покажете какво не ви допада… с мълчание!


След като е свикнал на вашето „да“, изразяващо насладата ви, партньорът веднага ще се усети, че нещо не е както трябва, когато мълчите. И ще направи всичко възможно отново да чува вълшебната дума. Лесно, безболезнено и подсилващо възбудата. Можем да наречем метода на „да-то“ направо гениален. Опитайте!

 

източник: beu.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове