За ангорската овца и Илиана Раева интимно

Или как с лекотa опозоряваш Златните момичета на България

4/ Г-жо Раева, съжалявам, че ще Ви задам този въпрос, но не Ви ли е срам да очерняте по този гнусен начин Златните момичета на България? Необмисленият пиар на гърба на беззащитните животни от приюта Ви изигра лоша шега. Нагла сте, арогантна, без грам нормално отношение не само към животните, а и към хората. С право хората Ви засипват с отрицателни коментари в социалните мрежи. Вие се величаете, а ние просто не Ви харесваме.

 

От напудрената Ви пиар кампания единствено изскочиха грозни истини. Сеславските кученца не Ви отиват. Те всекидневно умират от куп болести благодарение на живота си в концлагера.  За снимките сте ги изтипосали чисти, изкъпани, вероятно парфюмирани. Златните момичета ги целуват и гушкат. Вярвам, че техните усмивки са искрени. Докато Вие като една пълна ангорска овца гордо се снимате пред клетките.

Г-Госпожо Раева, влязохте ли в приюта? Видяхте ли мизерията? Видяхте ли останалите кучета? Там животните са гладни, без постелки, със замръзнала вода и неподходяща храна. Тънат в собствените си изпражнения, докато Вие се усмихвате за снимка.  Благотворителността не е съвместима с политиката, а и не Ви отива и грам. Играете извратена игра! Палетата са заразени със смъртоносни вируси и измират бавно и мъчително едно по едно. Бъдете по-внимателна да не се заразите и Вие!

Коя бяхте Вие? Директно отправяте заплахи към общинския съветник Марта Георгиева. Мисля, че подобно поведение е недопустимо.

,,И други неща ми разказваха хората, които работят там… И за една видна общинска съветничка ми разказаха, която си е позволила да обсъжда моята инициатива националните отбори да се ангажират с кучетата в този приют… Голяма КУЧЕЗАЩИТНИЧКА е тази общинска съветничка, но ако само още веднъж си позволи да приказва по мой адрес от кой какви пари съм взимала за кучетата и обещавам, че ще се БЛЪСНЕ ЧЕЛНО В КИТАЙСКАТА СТЕНА!!!“, казвате Вие.

Вие ли сте китайската стена? Бих Ви сравнил с изгнила и лошо закована дъска. За разлика от Вас, общинският съветник наистина помага, може да проверите.

Искам да Ви попитам и за едни 500 хиляди лева. Къде са тези пари, китайска стена? Използвахте ли паричките за своята партия? Защо не сте си платили консумативите за парно, ток, вода, докато сте ползвали плувен комплекс „Спартак“ в центъра на София? Споразумяхте ли се с Цветанов, а с Фандъкова?

Употребихте Златните момичета на България по най-зловещия начин, за да прикриете злоупотребите си! Очевидно срам нямате. Ние не се нуждаем от толкова долни политици, имаме си достатъчно. По-добре се откажете, не ставате!

Жалко за талантливите момичета, жалко, че сте такъв човек! Жалко, че станаха жертва на гнусните Ви игри!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове