Забавен седмичен хороскоп (30.05-05.06)

Забавен седмичен хороскоп (30.05-05.06) - картинка 1

Звезди, звезди, звезди ... какво отново сте надробили?

Овен

Доминиращ, предприемчив, господарски още от началото на седмицата. Не можете да сте напълно доволни, освен ако не контролирате всичко. Подчинявате се на насоки и заповеди? В никакъв случай! С радост ще тръгнете срещу всеки, който нарочно или по случайност се осмели да стои на пътя ви. Във вторник и сряда или сте номер едно в начинанието или сте извън него. Често сте арогантни, но това не ви безпокои. Ако не можете да намерите бой, в който да се включите, без проблем ще го създадете. В четвъртък и петък там където сте, винаги е бедствена зона. Изглежда никога няма да разберете, че можете да изкарате някого извън нерви с вашето нетърпение и прямост. В рязък контраст обаче в събота и неделя, всички онези, които сте родени под знака на Овена, имате качества на безспорни естествени лидери и иноватори. Повечето хора гледат на вас с искрено възхищение и дълбоко уважение.

Телец

"Алчност" и "удоволствие" трябва да са вашите ако не първи, то втори имена. Няма понеделник, няма вторник, почти непрекъснато се стараете да възнаградите вашите пет сетива. Парите и вещите доминират в мислите ви и много често управляват начина ви на живот. Упорити, непреклонни, прави или не, когато сте си наумили нещо за уикенда, , никой не може да промени мнението ви. Нужно е околните да внимават с експлозивния ви характер в четвъртък, ще бъдете доста инатливи. Въпреки това, вие сте силни и целеустремени. Сами си гарантирате успеха с упоритостта и волята си.

Близнаци

Думата "близнаци" не ви обрисува достатъчно пълно. Вие сте по-скоро като пеперудата, която каца от цвят на цвят — привлечени сте от почти всичко. В понеделника не осъзнавате последиците от това, защото за вас е просто "повърхностно" и "неангажиращо". В сряда и четъвртък имате няколко лица и околните не знаят с кой/коя от вас си имат работа. Комуникативни? Със сигурност сте! Обожавате да бръщолевите, по цял ден, всеки ден, няма понеделник, няма неделя, дори когато нямате какво съществено да кажете.
Въпреки това, компанията ви е приятна и много често карате околните да се чувстват изключително добре, идеална партия за уикенда сте!

Рак

Много, много чувствителни в началото на седмицата. Чувствата ви могат да бъдат наранени с или без основателна причина. Във вторник и сряда околните се чувстват малко некомфортно покрай вас, защото не знаят кога и какво би ми натъжило и развалило настроението. Често мислите за семейство? Да, но може би дълбоко в себе си желанието ви е да манипулирате посредством емоционални манипулации. Вие давате живота си за семейството. Но в замяна искате да ви посвещават цялото си време, пълната любов и възхищение САМО на вас. През уикенда разбира се, имате своите изключително позитивни страни. Обичливи сте и лесно изграждате доверие в околните. Всеки ви обича, защото умеете да създавате уют в сърцата на другите особено в неделя, ден за семейството и приятелите. 

Лъв

Суета? Не, не сте я създали, но определено я притежавате. Още в понеделник желаете да сте в центъра на вниманието, дори когато имате малка роля в представлението. Във вторник и сряда с нетърпение очаквате аплодисменти, дори когато не сте ги заслужили. Вашият привиден интерес към околните е само трик за събота и неделя, с който да прикриете ненаситната си гордост и личен интерес.
От друга страна, много от вашите приятели непрекъснато научават нещо от вас. Вие сте добродушни и талантливи и много често заслужавате аплодисментите, към които се стремите, особено в края на седмицата, така жадуваният петък. Никога не е късно за похвала.

Дева

Скучни, сухи, изморителни, доста тежък понеделник ще имате. Вашата гордост и желанието ви да поставите всички "на мястото им" много често кара другите да искат просто да си отидат от вас и никога да не се върнат, но спокойно, това е временно. Ясно е, че не сте участвали в написването на книги за това как да печелим приятели и да влияем на околните положително.
Въпреки това, вие сте сериозни и отговорни към нещата, които започвате през тази, нова седмица. Действително много често вашата прямост поражда уважението на колеги и приятели. Уикендът е вашият момент, дълго чакан и жадуван. Ще бъдете в центъра на вниманието, както най-много обичате!

Везни

Равенство, справедливост и баланс са първичните ви лозунги. Някак в понеделник отношенията с хората куцат доста. Другите не харесват склонността ви да балансирате дори при вземането на много важни решения. Никой не знае накъде ще ви "издухат" мненията и решенията ви в сряда и четъвртък, така че се очаква да отидете на място, за което дори не сте и чували. Имате нещо като артистични качества, но те са от такъв тип, който околните не биха оценили. Дори може би не биха разбрали. През уикенда трябва да пресметнете малко финансите си, отлагате го от достатъчно дълго време.
Родените под знака на Везни сте преди всичко справедливи и се отнасяте изключително добре с другите — без значение какво.

Скорпион

Отмъстителността е вашето ежедневие, пък за начало на седмицата ви е любимо. Никога не забравяте лоша стъпка или грешен ход и търсите възможност да дадете "заслуженото" на злосторника. Роб сте на навиците и не сте почитател на промените, независимо от това, че е нов ден. Само вие знаете какво сте случва в мистериозното ви съзнание в сряда и четвъртък. Останалите нямат ни най-малка представа. Но въпреки това, имате склонността да пренебрегвате лошите качества в околните и когато гледате към тях да виждате само положителните им черти. Доста добро качество за събота и неделя, нали таа? Грижовни сте и надеждни. Моралът и идеалите ви са признати от всички.

Стрелец

Вие сте с ясната представа, че детайлите изграждат цялото. Още в понеделник сте силно решени да се ориентирате към завършване на нещата, които сте започнали. Често сте сдържани, но околните са объркани, защото не знаят кога могат да разчитат на вас. Някои считат хапливото ви чувство за хумор през всеки ден от седмицата за прекалено. На другите им е трудно да определят дали се шегувате или не. В четвъртък и петък обещавате "чудеса", но не сте способни да ги осъществите. Въпреки това, вие сте изключително фини. Истински сте във всяко отношение. В събота и неделя основната ви работа е да озарявате живота на всички, които имат късмета да ви опознаят.

Козирог

Тревоги, тревоги, тревоги, още от понеделник сутринта. Ако няма нещо, за което да се притеснявате, вие се тревожите именно за това! За съжаление, това е заразно и негативизмът ви кара околните да ви избягват във вторник и сряда. Не се чудете защо около вас не са останали много хора. Думата "работохолик" ви описва най-адекватно. Любов, нежност, разбирателство и състрадание не са във вашия речник и във вашето ежедневие. Много малко хора действително значат нещо за вас, особено пък през почивните дни, когато искате да сте сами със себе си. Свободолюбиви сте и изпълнени с изключителна мъдрост. Талантите ви не остават незабелязани в събота вечерта ... на дансинга.

Водолей

Ако помолим някой да ви опише, всички биха използвали думите "странен", "необичаен", "непредсказуем". На хората им е трудно да се справят с вас в понеделник и вторник, защото не знаят какво мислите и как бихте реагирали и действали в определена ситуация. Много от познатите ви биха отказали да присъстват на купона, който организирате в събота вечерта именно заради вашата непредсказуемост. Въпреки това, сте изключително позитивни личности, които успяват да приповдигнат духа на всички, дори в голяма компания. Всички ваши близки би обичат и оценяват.

Риби

Подобно на тези подводни същества, вие често сте склонни да се носите по течението на живота. Вашата способност да се справите с реалността в понеделник и вторник е сериозно увредена. Склонни сте да гледате през розовите очила и да се раздвоявате от реалното и нереалното. Това е разочарование за околните, тъй като рядко могат да разчитат на вас, знаейки, че без съмнение ще промените мнението си, когато ситуацията стане критична. Въпреки това, вашите таланти не остават незабелязани в сряда и четвъртък. Може би един ден ще научите да бъдете верни на собствените си интереси и да се съсредоточите върху личния си напредък. Отделете малко време на любимите си хора в събота и неделя, ще ви бъдат благодарни.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове