Заловиха германско семейство, измъчвало жени

Заловиха германско семейство, измъчвало жени - картинка 1

Жертвите им починали по ужасяващ и болезнен начин

Полицията в Германия води разследване за смъртта на две жени, които вероятно са държани като заложници и са измъчвани от двойка, пише ВВС.

Според полицията мъжът и неговата бивша съпруга са публикували обяви за запознанства, за да привличат жени в дома си. 

Заподозрените – 46-годишният Вилфрид и 47-годишната Ангелика – били арестувани миналата сряда и са обвинени за убийство. Мъжът отрича да има нещо общо, но жената е признала престъпленията.

Детективите подозират, че може да има и други жертви, и в момента претърсват дома на двойката в Хьокстер, Северозападна Германия.

Полицията разследва от седмици смъртта на 41-годишната Сузане, която се предполага, че е била държана и изтезавана от двамата заподозрени. Тя почина в болница миналия месец, след като двойката се опитала да я върне в дома й.

Полицията смята, че мотивът за убийствата е по-вероятно да бъде свързан с власт отколкото от сексуална гледна точка. 

По време на пресконференция във вторник се смята, че двойката е убила и разчленила друга млада жена, като след това са изхвърлили останките й в своята камина. "Жертвата им е претърпяла отново и отново много сериозни физически изтезания като удари по цялото тяло, прикована към нагревател. Понякога жертвата трябвало да спи на гол под на хладилни камери. Физическото й състояние се влошавало все повече."

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове