Гледате ли порно? Обичайният отговор е - НЕ! Истината е от другата страна. Всеки е гледал или гледа филмчета за възрастни. Те възбуждат. Има и какво да "откраднем" от героите, за да го приложим в нашия секс. А мъжете обожават порно актрисите, защото те...

1. Те пъшкат яко!

В стоновете и мръсните думички по време на секс няма нищо лошо. Даже, колкото повече, толкова по-възбуждащо. Мъжете наистина обожават това!

2. Те се докосват!

Ама мастурбацията по време на секс си е супер кеф и за жената, и за мъжа. Тази гледка, повярвайте, той дълго ще помни и тя винаги ще предизвиква ерекцията му.

3. Те не се притесняват от тялото си!

Сами сте видели, че има порно актриси, чиито физически данни не са нещо особено. И все пак те по нищо не показват някакво притеснение. Защото по време на секс, то е ужасна пречка за кефа и на двамата.

4. Те не дрънкат с часове!

Колко трае един разговор преди секса в порно филма? Секунди, най-много минута. А понякога почти липсва. В реалния живот повечето момичета правят точно обратното - дрънкат за какви ли не глупости, а в главата на мъжа се въртят вече горещите сцени. Като сте тръгнали да си лягате с някой, направете го! Не го отегчавайте с приказки, които той в този момент дори не асимилира.

5. Те са навити на тройка!

Харесва ли ви, или не, тройката е мечта на 8 от 10 мъже. Останалите двама си мечтаят за другите осем мъже.

6. Те са винаги готови за орална любов!

А "добрите момичета" правят втрещени, кифлеснки физиономии. Отпуснете се малко, фелациото е готино нещо и може наистина да носи удоволствие и на вас, ако се отървете от предразсъдъците.