Защо си струва да се прави френска?

Защо си струва да се прави френска? - картинка 1

Ха, сега!

Оралният секс е полезен за жената по няколко причини, а не само заради изпънатите бузи на лицето, смятат сексолози.

Първо, заради укрепване на отношенията.

„Френската любов“ е начин да се изрази отношение към мъжа. След като у любимия човек всичко е прекрасно - очите, гласа, стойката – би следвало да е прекрасен е пенисът. Вие командвате положението.

Правейки изкусно минет, можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.

Самооценка. Получите ли похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате. Съответно по-често получавате орален секс.

Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви направи кунилингус. Главното е да получавате удоволствие, че правите минет. Вие сте убедена, че мъжът няма да кръшне.

Ако правите добре „френската любов“, голяма е вероятността, че мъжът ще ви прости неумението да готвите. Повечето мъже търсят удоволствие встрани заради нежеланието на жената да го задоволи.

Получавайте удоволствие. Отпуснете се, зарежете стереотипите и се отдайте на чувствен орален секс. Това е най-добрият начин да се съхрани взаимното разбиране. /БГНЕС

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове