Жената до Тръмп: Съпругът ми обича да се забавлява и да бъде със семейството си!

Жената до Тръмп: Съпругът ми обича да се забавлява и да бъде със семейството си! - картинка 1

В телевизионно интервю Мелани заяви още, че е готова да бъде първа дама

5/След успеха на Доналд Тръмп  в най-важния ден от първичните избори в Съединените щати (т.нар. Супервторник) съпругата му Мелани се чувства комфортно и е готова стане Първа дама. Това стана ясно от телевизионно интервю на Fox News, в което тя разкри още факти за президентската надпревара на Доналд Тръмп, семейния живот и бъдещите планове.

„Ние никога не се караме ожесточено!“, заяви г-жа Тръмп. „Дори да Ви се струва нереално Доналд уваажава моето мнение и винаги се съобразява с него.“, допълни тя.

45-годишната словенка е третата жена на Тръмп. Омъжва се за него през 2005 година, а разликата между двамата е 25 години. Но Мелани твърди, че този факт никога не ги е притеснявал.

„Говорим твърде много зза президентската кампания. Той е много ентусиазиран и постоянно се допитва до мен“, каза още г-жа Тръмп. Тя наблегна и на факта, че съпруга й е страшно зает в момента и много рядко успяват да прекарат свободното си време заедно.

Като се има предвид огромният успех на Тръмп засега, Мелани мисли в перспектива. На въпроса „ако стане първа дама, към какви дейности би се насочила?“, тя отговори следното:

„Аз съм перфекционист! Когато се заема с нещо, се раздавам на 100%. Ако стана първа дама, бих работила за подобряване живота на американските жени и деца, защото вярвам, че те са бъдещето на Америка. Бих започнала благотворителна кампания, свързана с това!“

Въпреки желанието си да бъде „жената до следващия президент“, Мелани Тръмп заяви, че няма намерение да остави ежедневната си работа. „Все още нищо не се знае, тепърва ще чакаме окончателните резултати от вота. Но дори и Доналд Тръмп да спечели, аз не бих оставила досегашните си задължения. Ще продължа да се занимавам с бизнеса си.“.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове