Жени се изправят срещу "Ислямска държава"

Ще демонстрират на нещастните агресори чистия смисъл на термина "Жена с картечница"

4/ Историята показва, че нито едно отмъщение не е толкова сурово, колкото отмъщението на разгневената жена, пишат от мен.бг.

С формирането на тази армейска сила, терористичната групировка ISIS просто няма никакви шансове. Запознайте се с така наречената "Force of the Sun Ladies", която ще покаже зъбки срещу джихадистите. Повечето дами са бивши сексуални робини на терористите, преживели са изнасилвания, мъчения и гаври, за да може днес да използват всичката събрана агресия срещу собствените си насилници.

Именно тези дами получават сериозно военно обучение и доброволно ще демонстрират на нещастните агресори чистия смисъл на термина "Жена с картечница". Пропускайки хумора, много от тези дами признават, че единствената им мечта е била да избягат от своите господари. Някои жени разказват какво са изживели, докато са били задържани и изнасилвани отново и отново.

Една от оцелелите споделя, че е родила, докато е била в килията си и съответно е получила забрана да храни детето си. Нейният насилник го обезглавил, когато новороденото проплакало. Вместо съжаление, дамите поискали шанс за реванш. Това желание било уважено и в момента можете да видите един специален женски батальон, който ще се изправи срещу иракските терористи. Дамите ще се изправят срещу своите злодеи, за да отмъщават за своите семейства. Една основна цел ще бъда крепостта в Мозул, където именно се пазят стотици секс робини. Ново проучване на ООН показва, че ISIS държат около 3500 заложника в Ирак и повечето са жени и малки момичета. Друга цел на джихадистите остават и малките момчета, които лесно могат да бъдат промити и изпратени като атентатори!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове