Жените искат повече секс от мъжете. Не думай!

Жените искат повече секс от мъжете. Не думай! - картинка 1

Мъжете по традиция са смятани за по-големи сексуални мераклии

Мъжете по традиция са смятани за по-големи сексуални мераклии. Ново проучване обаче поставя под въпрос това широко разпространено схващане. Оказва се, че в действителност жените са по-настроеният за секс пол, пише в. "Сънди експрес".

Целта на проучването, направено във Великобритания сред 500 дами по поръчка на създателите на мобилното приложение Kindara, е да разбие някои полови стереотипи относно жените, като например че те не са толкова заинтересовани от секса, както и че не получават оргазъм толкова често, колкото мъжете.

Резултатите от допитването обаче показват, че над 50 процента от представителките на нежния пол не правят толкова секс, колкото им се иска. В действителност внушителните 75 процента от жените имат желание да "мачкат чаршафите" поне три пъти седмично.

Дори подобно количество интимност обаче се оказва недостатъчно за някои ненаситни дами - 13 процента от анкетираните признават, че имат желание за сексуални занимания над шест пъти седмично.

Проучването разкрива още, че броят на жените, които получават оргазъм поне веднъж по време на секс, се е увеличил от 29 процента преди около 20 години до 39 процента в наши дни. Десет на сто от дамите достигат до кулминацията в половия акт повече от веднъж.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове