Секс на първата среща?

Секс на първата среща? - картинка 1

Проучване доказа, че 30% от жените са склонни да правят секс още на първата среща

Проучване доказа, че 30% от жените са склонни да правят секс още на първата среща. Американското изследване е публикувано в списание "Сексуални изследвания и социална политика", цитирано от Online Dating Magazine.

Според изследователите, това се дължи на факта, че дамите вече са събрали достатъчно информация за своя потенциален партньор от предишни разговори. Интересът им, породен от любопитството, съответно се увеличава, а с него и възможността за интимна близост.

Проучването сочи още, че 77 % от жените не използват никакви предпазни средства. 75% от тях пък изобщо не желаят да обсъждат въпросите за СПИН или други заболявания, предавани по полов път. 27% пък не биха отказали орален секс на първа среща.

Друго проучване, този път в Холандия, показва, че всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Пресата в Амстердам е категорична, че сексът на първа среща представлява и доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

В Австралия пък е направено друго изследване сред 100 жени, от което става ясно, че депресираните дами правят много повече секс, отколкото тези, които се определят като щастливи.

Според резултатите от анкетата, цитирани от The Telegraph, жените, които се определят като "по-нещастни" водят по-редовен сексуален живот, защото са по-уязвими. Чрез секса те усещат близостта на партньора и се чувстват в безопасност.

От друга страна учените твърдят, че именно сексът е едно от най-добрите средства за предпазване от депресия.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове