Жените започват да кръшкат, когато...

Жените започват да кръшкат, когато... - картинка 1

Ако мъжете са по-склонни да изневеряват през целия си живот, то жените са по-верни на постоянния си партньор, но до време

Когато връзката, а също така и жената, навлязат в една по-зряла фаза, е време да станете по-внимателни. И докато мъжете са по-непостоянни в любовта докато са млади, при жените това съвсем не е така. 

Оказва, се че дамите в средата на 30-те си години изневеряват най-много, или поне не ги е страх да си го признаят. Това поне са установили изследователи, автори на ново проучване по темата, публикувано в британската преса. 

Допитването, осъществено от сайт за извънбрачни връзки, разкрива, че жените най-често кръшкат или мислят за секс извън настоящата си връзка на точно 36,6 години.

Проучването показва още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст.

След шест или седем години семеен живот страстта между партньорите често не е толкова бурна, колкото в началото. С това може да се обясни склонността на жените, прехвърлили средата на 30-те години, да търсят интимност извън брачното ложе.

Според експертите, за да се опазят от сдобиване с рога, мъжете трябва да обсипват нежните си половинки с повече внимание и уважение.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове