Женският сексапил по света

Женският сексапил по света - картинка 1

Какви са еталоните за красота в различните държави?

Жените са привлекателни по целия свят, но в отделните държави има различни еталони за женственост и сексуалност.

Какви са те?

Франция: Естественост
В тази страна еталонът е естествеността - минимален грим, небрежност по главата и никакви излишества. Французите са убедени, че жената може да остана стилна и изящна във всяка една възраст.

Малайзия: Бледност и миниатюрност
Малазийците са влюбен в светлата кожа, който впрочем е характерно за азиатските народи. Миниатюрната фигура в съчетание с бледната кожа превръщат момичетата и младите жени на тази страна в истински красавици.

Австралия: Спортен вид
В Австралия обичат стегнатите и хванали тен хубавици. Нали на плажа трябва да изглеждат именно така!

Полша: Пропорционалност и дълги коси
Поляците не се впечатляват много от снажността и пищните фигури. В Полша повече се ценят стройните и пропорционални тела, а също дългите коси.

Швеция: Нордическа външност и изтънчен стил
Сексуалната шведка трябва да има бели, платинени коси, сини очи и високи скули. Жените в тази страна отделят голямо внимание как да се обличат модно, като избягват ярките и натрапващи се елементи в облеклото и грима.

Южна Корея: Светлата кожа като главен атрибут на красотата
Мъжете в Южна Корея харесват у жените бледната порцеланова кожа и големите кръгли очи. Този стандарт доведе дотам, че сега всяко 10-то момиче прибягва до услугите на пластичните хирурзи.

Иран: Изящно носле
Заради суровия дрескод иранските жени отделят най-много внимание на единствената открита част от тялото си - лицето. Главният признак на красота и сексуалност в Иран се смята неголямото дискретно носле, затова иранските жени поголовно си правят ринопластика.


САЩ: Всичко и по повече!
В Америка е трудно да се посочи определен стандарт на женска красота. Може само да се каже, че американците харесват стройните тела, високия ръст, големите гърди, плажния тен и големите очи. Яркият грим няма да е минус, ако е нанесен умело.

Дания: Момичета Барби
Още една държава, където блондинките са на почит. В Дания, както и в Швеция, за привлекателни се смятат светлокосите момичета, но датчаните харесват, когато в грима има контрастен черен цвят на очната линия.

Сърбия: Много ясни стандарти
В тази страна сексуалната привлекателност е ясно определена. Нейните характеристики са пълните устни, малко носле, големи сини очи и високи скули.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове