Жестоки убийства на кучета! Над 30 животни са отровени /СНИМКИ 18+/

Жестоки убийства на кучета! Над 30 животни са отровени /СНИМКИ 18+/ - картинка 1

Институциите отново мълчат

В редакцията на No Comment постъпиха десетки сигнали за поредното зверство в милата ни родина. 

Ужасяващите убийства са се случили в Исперих, по думите на нашите читатели, хората са се натъкнали на "жестоко убити кучета с отрова". Гражданите алармират за над 30 отровени животни. 

"Смърт, смърт, смърт..навсякъде в България. Институциите мълчат. Прокуратурата мълчи. Има закони по дяволите. Защо не ги спазват? Защо не разследват, нима тези закони не означават нищо. Не бива да оставим нещата така, заради животните, и за да не пострадат и други."

"Днес получих информация за убити кучета чрез отрова, над 30 животни са убити по много жесток начин.. Цялата околност е осеяна с трупове на починали кучета. Животните умират в страшни мъки и агония пред очите на живущите в района и най-вече пред очите на деца. Убиването на бездомни животни чрез отрова е проява на особена жестокост.съгласно член 352 Ал.1 и чл.325 б от НК на РБългария."

Ние имаме въпрос: Кога най-накрая в тази наша китна страна някой ще си свърши работата?

Докога ще се правите, че нищо не се е случило? Докога ще ви търпим?

Ако подобно нещо се случи в друга страна, ще има наказани. Уви, ние явно живеем в някаква джунгла и никой не спазва закони.

Представете си, че някое малко дете попадне на разхвърляна отрова? Взимате ли изобщо някакви мерки да не се случват такива зверства?

Кога ще има осъдени за посегателство над невинен живот? Кога?

На 10-ти февруари (от 12:30 ч. през сградата на Министерство на земеделието и храните, гр. София) се организира протест срещу институциите, убиващи невинни бездомни животни!

Може да се присъедините и да подкрепите хората, които не са забравили какво е хуманност! 

"Обявяваме се против държавната касапница на бездомни животни!
Обявяваме се и против противозаконните убийства на животни от БАБХ.
Преминати бяха всякакви граници на липса на хуманност, добро отношение, служебна неадекватност, безхаберие, липса на интерес и добруване!
Контролните органи,които трябва да съблюдават закона,да контролират и санкционират,не го правят,като по този начин защитават интересите на ОБЩИНИТЕ."

/33

Коментари 2

  • #2
    Куче -

    Поздравление за човекът, който е спасил града от вредителите! Бих му стиснал раката и често бих го черпил по бира в кръчмата. Ако искате и вие да се отървете то рецептата е тази: Купувате от аптеката 1 опаковка Изонид (100 хапчета) и Деган (пак на хапчета). Стривате 30 хапчета Изонид и две Деган. Смесвате с кайма (от най-евтината) на 1 кюфтенце. Храните помиярите, по възможност посред нощ и без някой да ви вижда. Пазете го в тайна и не казвайте на никой. На сутринта псетата са фърлили топът. Цена - около един лев на кюфтенце. Успех на всички! Не оставяйте нито един помияр без кюфтенце. Това е вашия граждански дълг!!!

  • #1
    hhhhhhh -

    Лошо.

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове