Зловещи истории, разказани от деца - продължението!

Зловещи истории, разказани от деца - продължението! - картинка 1

Те направо могат да ви накарат да повярвате в свръхестественото.

Вчера Ви разказахме част от шокиращите детски разкази. Време е за останалите...

1. „Една вечер приятелката ми и аз гледахме 4-годишния й братовчед. Приятелката ми наистина вярва в прераждането, затова реши да провери теориите си на детето. Започна да му задава въпроси, които той не разбираше добре, но накрая му каза простичко: „Какво си бил, преди да станеш (името на детето)?”. Той отвърна, че е бил диригент и започна да размахва ръце точно като диригентите. Проблемът е там, че това малко момченце е сляпо по рождение.”

2. „Преди няколко години наглеждах дъщеричката на приятели. Те живееха в апартамент с голям прозорец към градината. Детето отиде до стъклената врата, която водеше към двора, и неподвижно се взира в нощта в продължение на няколко минути. След това изтича в прегръдките ми и извика: „Страшно. Твърде страшно.” Не ме оставяше да я пусна на пода и настояваше да я прегръщам и люлея през следващия половин час. Накрая започна да повтаря отново и отново: „Сега мракът влиза. Сега мракът влиза.”

3. „След като го завих за през нощта, той каза: „Знаеш ли, аз не съм убил никого. Не биваше да ми режат ръката. Но земята бе цялата покрита с кръв.” Моята теория: прероден войник от Втората световна война!”

4. „Гушках 3-годишния син на приятелката си и той каза много сериозно: „Обещавам никога да не глозгам кокалите ти. Обещавам.”

5. „Преди няколко месеца приятелят ми бе убит от заблуден куршум. Няколко дни, след като това се случи, отидох да видя малкия му братовчед. Детето се приближи до мен, докато плачех, и попита защо плача. Казах му, че приятелят ми ми липсва. Той изглеждаше много объркан и после каза: „Защо? Той седи пред вратата.”

6. „Преди време се грижех за момиченце на име Сара, която много обичаше аз да я наглеждам. Знам, защото майка й ми казваше, че детето иска винаги аз да идвам, вместо другите детегледачки. Една вечер обаче Сара отиде една стъпка по-далеч и каза: „Когато умреш, искам да те сложа в стъклен буркан, за да си те пазя и да си те гледам винаги.”

7.
„Една вечер наглеждах малкия си братовчед в Монтана и той започна да ми разказва за „Зловещия мъж”, който живеел в спалнята на майка му и татко му. Това стана, след като беше отишъл при тях. Направих грешката да попитам как изглежда този мъж. Детето каза: „О, той няма лице.”

8. „Една вечер наглеждах децата на приятели. Най-малкото (около петгодишно) нарисува жена, висяща от тавана, погледна ме и рече: „Тя ми каза да я нарисувам. Идва за теб. Скрий се.”

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове