Звездна вълна в Южния парк за Цвети и Самуил

Звездна вълна в Южния парк за Цвети и Самуил - картинка 1

Йорданка Фандъкова и актуалната Мис България подкрепиха базара за болни деца

Неузнаваема с бейзболна шапка, спортен екип и колело, кметицата на София Йорданка Фандъкова бе сред първите, които пристигнаха в Южния парк, за да подкрепят благотворителния базар за двата малки супергерои Цвети и Самуил, организиран от журналистките Нина Никол Хамилтън и Нина Норд.

Хората, тълпящи се до Samer Grill House, които бяха домакини на събитието, разпознаха в дамата с бейзболна шапка столичната кметица, едва след като тя проговори, за да пожелае късмет на малките герои, докато пазаруваше от базара.

Екс председателят на НС Димитър Главчев и зам.-кметицата на район Триадица Милица Генчева, които научили от социалните медии за благотворителното събитие, пристигнаха с куп ръчно изработени сладки, и осигуриха украса от балони и чадъри за продавачките в адската жега.

Актуалната Мис България Тамара Георгиева дотича в оранжев спортен екип с двете си кученца, за да помогне на каузата на Цвети и Самуил, които се борят с церебрална парализа.

Фолкпевицата Магда, която преди няколко месеца стана майка, също пристигна, за да подкрепи двете болни дечица. Хора от различни градове изпратиха дрешки, играчки, бижута, картини, икони, козметика и стоки за бита, за да помогнат на малките супергерои.

В базара се включи с огромно дарение от ценни предмети лелята на Криси – малкият футболист Кристиян Илиев от футболна академия Царско село, за когото цяла България начело с Тити Папазов се обедини, за да събере средства за лечението му.

Сред клиентите на благотворителния базар имаше деца, които се разделяха с последните си джобни, за да помогнат на непознатите за тях Цвети и Самуил, имаше и възрастни хора, които събираха стотинки от почти празните си портмонетата, за да се включат в каузата.

Базарът, който продължи повече от 7 часа, успя да събере 1445 лв. за малките герои.

Хората с добри сърца, които искат да подкрепят Цвети и Самуил в борбата им за здраве, могат да го направят с дарение в сметките им:

Банка ДСК ЕАД

IBAN BG27STSA93000024931514

BIC STSABGSF

Paypal: helpsamuil@abv.bg

Самуил Чавдаров Йорданов

IBAN BG75STSA93000024933075

BIC STSABGSF Враца

Цветозара Данаилова Йорданова

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове