10 музея, в които можете да пренощувате

10 музея, в които можете да пренощувате - картинка 1

Мечтали ли сте да прекарате вечерта си не къде да е, а в музей?

Днес много музеи предлагат вечерни събития, които позволяват на любопитните гости да разгледат експозициите им през нощта, след което да се оттeглят в царството на сънищата.

Независимо дали обичате природата, зоологията, археологията или сте по-скоро човек на изкуството, в класацията има по нещо за всеки.

Тези 10 музея предлагат образователни програми, любопитни активности и сюрреалистични нощувки!

1. Американският природонаучен музей

Ню Йорк

Любителите на приключенията са поканени да изследват залите и експонатите на сградата с фенерчета, преди да се настанят в лагера под емблематичния син кит на музея.

48074

2. Калифорнийската академия на науките

Сан Франциско, Калифорния

Очарователно наричани "пингвини + пижами", спалните в Калифорнийската академия на науките имат какво да предложат на всеки от любителите на животните до амбициозните астронавти. Гостите спят пред аквариум, където дори могат да се срещнат лице в лице с алигатора Клод!

48080

3. Зоопарк Сан Диего

Сан Диего, Калифорния

Зоопаркът позволява на гостите да спят под звездите и близо до животните. Лагерът е идеален за семейни почивки и забавления. Там на сутринта ще ви очаква планина от палачинки.

48073

4. Британският музей

Лондон, Англия

Един от най-посещаваните музеи в света позволява на гостите да се насладят на "монументален нощен сън". Оставането в музея посред нощ е любимо занимание на младежите в града.

48077

5. Националният архив

Вашингтон

Тук ще се насладите на възможността да прекарате нощта до Декларацията за независимост и Конституцията. След интересни игри и филмова вечер, гостите се настаняват в красивата ротонда на сградата.

48079

6. Бейзболната зала на славата

Ню Йорк

Музеят предлага семейни вечери, в които родители и деца да научат повече за бейзбола и да поиграят заедно. Те не само могат да разгледат изложбите, но и да се позабавляват с любопитни филми.

48081

7. Природонаучен музей

Лондон, Англия

Известният в Лондон природонаучен музей предлага образователни и забавни вечери, посветени на динозаврите. През това време децата могат да научат повече за тези създания и да прекарат една незабравима вечер в музея.

48076

8. Музей на изкуството "Рубин"

Ню Йорк

Тук ще имате възможност да поспите в мека спалня под погледа на Буда. Това успокояващо преживяване ще пасне идеално на любителите на изкуството.

48078

9. Международният шпионски музей

Вашингтон

Децата и техните семейства могат да се превърнат в истински тайни агенти. Те преминават специално обучение, а след това се залавят с поставената мисия. Това със сигурност ще е една много вълнуваща нощ.

 

48082

10. Kосмически и научен център "Шабот"

Калифорния

Пренощуването в този център ще е като сбъдната мечта за всички амбициозни астронавти. Те могат да разгледат експонатите, да видят представление в планетариума и дори да гледат през телескопа на музея по време на частен оглед!

48072

 

източник: пейка.бг

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове