10 неща, които всеки мъж трябва да притежава, преди да навърши 30 години

10 неща, които всеки мъж трябва да притежава, преди да навърши 30 години - картинка 1

За някои тридесетата годишнина е просто поредната добавена година, докато за други числото подсказва превръщането на момчето в зрял мъж

Дори и за вас прескачането на тази възраст да е без значение, вижте нашия списък от 10 неща, които всеки мъж трябва да притежава, преди да навърши 30 години.

1. Елегантен костюм

С повод или без – изисканият костюм винаги придава самочувствие и увереност на мъжа. Независимо дали ви е необходим за офиса или просто ще прибягвате до него за сватби и кръщенета – непременно добавете в гардероба си поне един официален костюм. Ако все още не сте навършили заветните тридесет, спокойно можете постепенно да се ориентирате към закупуването на такъв.

2. Парфюм, подчертаващ вашата идентичност

Мислете за вашия парфюм като за собствения ви подпис. Той трябва да подчертава вашата идентичност, а ароматът му да напомня на останалите за вас. Изберете такъв стил парфюм, който да отговаря на външния ви вид, професията ви, статуса ви в обществото и най-вече – възрастта ви. За да спазите изискванията на нашата класация, ако все още не сте открили подходящия, имате време до тридесетата си годишнина да намерите такъв.

3. Официални обувки

Наред с костюма, всеки мъж трябва да има под ръка поне един чифт официални обувки. За целта оставете всички удобни маратонки и кецове настрана. Помислете за момента, в който трябва да съчетаете новия си черен костюм с наличните ви обувки. Ако сте си закупили такива предварително, ще сте си спестили доста главоболия. Сигурни сме, че в този момент ще сте ни благодарни за това, че сме ви подсетили за тази малка подробност.

4. Самобръсначка за многократна употреба

Всички сме наясно с плюсовете и минусите на самобръсначките за еднократна употреба, затова няма да ви убеждаваме в каквото ѝ да е. За сметка на това ще ви подскажем, че преди да навършите конкретната възраст е добре да помислите за закупуването на скъпа и ефективна самобръсначка. Вие изберете дали ще бъде електронна или не – важното е, че ще сте подходили сериозно към поддържането на собствената си брада.

5. Приличен куфар

Независимо дали сте семеен или не, до тридесетата си годишнина е добре да си закупите достатъчно приличен куфар. Без значение дали ще го използвате за следващото ви бизнес пътуване или за уикенд с приятели, добре изглеждащият куфар със сигурност ще ви бъде от полза. Колкото повече стават годините ви, толкова повече се налага да оставите спортните сакове и безформени чанти в миналото ви.

6. Комплект инструменти

Дори и да сте на мнение, че дните, в които всеки мъж трябваше собственоръчно да поправя счупените неща в къщи, отдавна са отминали, вземете под внимание следващото ни предложение. Преди тридесетия си рожден ден всеки представител на мъжкия пол е добре да има в гаража си един комплект инструменти. Никога няма да навреди да имате наблизо отвертка, клещи, чук, фазомер, ролетка и т. н.

7. Спортен екип

Следващият представител на нашия списък от 10 неща, които всеки мъж трябва да притежава преди да навърши 30 е добър спортен екип. Предполага се, че до тази възраст сте започнали редовно да тренирате за здраве. Ако все още не сте го направили, закупете си качествен екип, пуснете си няколко мотивиращи песни и най-накрая започнете планираната тренировка.

8. Стилен, кожен портфейл

Прибирате парите си по джобовете и винаги забравяте къде сте ги оставили? Загърбете този тип проблеми, закупувайки си стилен и представителен портфейл. За мъж на тридесетгодишна възраст е подходящо портмонето да бъде кожено и елегантно, затова имайте го предвид, ако наближавате тази възраст.

9. Скъп часовник

След като успяхме да ви убедим за костюма и обувките, защо да не отидем малко по-далеч и да добавим стилен аксесоар към облеклото ви? Най-блестящият завършек на визията ви ще бъде един стилен мъжки часовник. Не забравяйте, че вида, марката и цената на аксесоара трябва да отговаря изцяло на статуса ви. Проучете доста по темата преди да прибегнете към закупуването му, за да сте сигурни, че сте избрали правилния часовник.

10. Собствен автомобил

Оставяйки най-скъпата покупка за накрая, причисляваме автомобила към нещата, които всеки мъж трябва да притежава преди тридесетата си годишнина. Въпреки, че колата не за всички градове и ситуации е за предпочитане, закупуването на личен автомобил може да ви улесни значително от гледна точка на вашето придвижване.

Ако до тази възраст сте успели да откриете и вашата нежна половинка, значи вече имате всичко, което може ясно да отличи някогашното момче от зрелия, успял и отговорен мъж, в който сте се превърнали.

 

10te.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове