10 стайлинг трика, с които ще изглеждаш по-слаба

10 стайлинг трика, с които ще изглеждаш по-слаба - картинка 1

С тези трикове ще изглеждаш по-слаба веднага!

Може би ти звучи невъзможно, но съществуват куп стайлинг съвети и трикове, с които ще изглеждаш по-слаба мигновенно без много усилия. Всичко започва с опознаването на фигурата и кройките, които ти стоят добре. Така че, ако искаш да свалиш няколко килограма (без да се потиш във фитнеса), следвай съветите по-долу! 

1. Обличай се монохромно. Носенето на един цвят или нюанс от горе до долу, създава оптически една права линия, така изглеждаш по-висока и по-слаба.

2. Вертикалните райета са задължителни. Това е класически трик, който определено трябва да приложиш. Вертикалните ивици моментално създават дълги линии, които свалят моментално излишни мазнини! 

3. Избирай висока талия. Изборът на панталони и поли, които са точно над пъпа, ще стегне талията и ще изглеждаш по-слаба.

Едноцветните дрехи и високата талия работят в твоя полза!
Едноцветните дрехи и високата талия работят в твоя полза!

 

4. Заложи на V-образното деколте. Освен, че оптически издължава фигурата, насочва вниманието върху лицето и деколтето, а не в долната част на тялото.

5. Задължителна покупка - чифт телесни остри обувки на висок ток! Тези обувки  ще направят краката ти да изглеждат по-дълги!

7. Размерът е от ключово значение. Носенето на дрехи, които са по-тесни или по-широки от колкото трябва, веднага ще те направи по-дебела. Избери размер, който пасва на тялото ти без да е прекалено впит.

8. Подчертаване и разкрояване. Този тип рокли са подходящи за всеки тип фигура, тъй като веднага създава фин силует и подчертава женствеността.

9. Подходящо бельо. Носенето на стягащо бельо може да бъде нож с две остриета и да създаде неприятни издутини. Винаги се уверявай, че си с подходящ модел и размер бельо за облеклото, с което си в момента.

10. Използвай тънки колани. Особено, когато си играеш с наслояване на дрехите. Този трик ще подчертае талията по най-добрия начин.

 

Cosmopolitan.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

„Демократична България“

30.19%

ГЕРБ-СДС

15.09%

„Има такъв народ“

13.21%

БСП

11.32%

Не съм решил още...

9.43%

"Възраждане"

7.55%

Няма да гласувам

5.66%

„Изправи се! Мутри, вън!“

3.77%

Друга партия или коалиция

3.77%

ДПС

0.00%

ВМРО

0.00%

„Републиканци за България“

0.00%

Блогове