5 разговора, които мъжете никога няма да разберат

5 разговора, които мъжете никога няма да разберат - картинка 1

Най-добре се обърнете към приятелка...

Бременността носи със себе си много симптоми и проблеми, които са неразбираеми за мъжкото съсловие, когато жената ги сподели. Затова ето 5 проблема, които е по-добре да бъдат обсъдени с приятелка, отколкото със съпруга Ви.

1. Физическите промени

Мъжът със сигурност може и да забележи, че гърдите и корема ви пораства, но има други симптоми, които е по-добре да му спестите.  Например пигментацията на кожата. Кожата на бузите, горната устна и/или челото може да се помрачи. Това е известно като маската на

Жените също се сблъскват с подутите крака, а това обикновено става в края на третото тримесечие. Причината е главно задържането и излишъка на течности в организма по време на бременност, при по активните жени, и застоя й в краката на жената. Обикновено отока изчезва няколко седмици след раждането. Подутите крака могат да бъдат облекчени чрез повдигане на по високо.

2. Свръхчувствителност

Да, наистина бременността поражда необяснима свръхчувствителност у бъдещите майки. Понякога дори и да си мислите, че мъжът ви разбира, не е така. Знаете, колко обичат да слушат емоционални женски приказки… Затова най-добре се обърнете към приятелка.

3. Пристъпи на глад, затлъстяване и тегло

Да не забравяме, че и мъжете имат пристъпи на глад. Доста пъти те стават в три през нощта, отиват при хладилника и залъгват глада. При бъдещите мами също се наблюдава това, но най-добре се консултирайте с приятелка, защото голяма трагедия е за жената килограмите.

Може да се консултирайте с нея по всички теми, свързани с теглото, като например: Как да се свалят излишните килограми? И какво трябва да се хапва за вечеря?

4. Мистериозните реакции на тялото

Хормоните на бременните понякога така се развихрят, че бъдещите майки почват да правят странни неща. Например се случва да им се преяде боя за обувки или да повръщат от мириса на паста за зъби. Тези странни реакции на тялото са изключително необясними за мъжете и те въобще не могат да Ви помогнат. Затова се обърнете към приятелка.

5. Дрехите за бременност

Необяснимо е за мъжете, как една жена избира своите дрехи за бременни. Трудно схващат сложността на избора на жените. Дрехата трябва да бъде хем удобна ( т.е. да не притиска корема), хем модерна, хем бременната жена да изглежда добре в нея. Е, този разговор задължително трябва да бъде с приятелка.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Блогове