5 зашеметяващи места, в които можете да вечеряте, докато Лондон е в краката ви

5 зашеметяващи места, в които можете да вечеряте, докато Лондон е в краката ви - картинка 1

Ако планирате екскурзия до там, задължително отидете на едно от тези места!

Да опитате добра кухня в съчетание с прекрасна гледка е едно от задължителните неща, които трябва да направите, където и да решите да пътувате. Силно вярваме в това и го взехме предвид при новите ни предложения за ресторанти, които да оставят трайни следи у вас, след като ги посетите.

От pateshestvenik.com са подбрали 5 места, в които да се порадвате на хубава храна, да опитате класен коктейл или просто да се насладите на спиращата дъха гледка от Лондон.

1. ВЕЧЕРЯ В НЕБЕТО

1

 Хубавото на платформата е, че можете да се позиционирате, където искате. Специално за Лондон, собствениците на платформата предлагат 55 места, на които можете да вечеряте в небето. Определено изборът е доста голям.

 

2. РЕСТОРАНТ ОБЛИКС

2

Намира се на 32-ия етаж във втората по височина сграда в Европа – Шард. Обликс е изискан ресторант с меню, разработено от известния готвач Райнер Бекер. Предлагат се най-различни ястия, професионално приготвени на скара на дървени въглища и фурна на дърва. Ресторантът заема целия етаж на сградата и предлага възможността да видите оживения Лондон от повече от една гледна точка.

3

 

3. РЕСТОРАНТ DUCK И WAFFLE

4

 

Това е най-високо разположеният ресторант на Стария континент. Намира се на последния 40-ти етаж на небостъргача на Бишопсгейт 110. Съчетавайки разнообразни европейски и британски кулинарни влияния, ресторантът насърчава гостите да пробват и споделят различни ястия.

Duck & Waffle акцентира върху местните и традиционните британски пресни продукти. В унисон с града, който никога не спи, Duck & Waffle приветства гостите денонощно, като предлага типичната за острова закуска, обяд и късни вечери.

 

4. ТЕРАСАТА НА ПОКРИВА В РЕСТОРАНТ МЕДИСЪН

5

Ресторант Медисън предлага панорамна гледка от една от най-големите отворени тераси на континента. От нея се вижда емблематичния купол на катедралата Сейнт Пол. Поканата на домакините е изключително изкусителна: „От ранни зори, с кроасан и кафе, до неофициален обяд или среща, Медисън предлага добра атмосфера, малко история и чудесно място, на което да се насладите на момента с вашето ежедневно четиво, вашите приятели или колеги.“

 

5. ГАЛВИН

gaw-balcony-night

Разположен на 28-мия етаж на лондонския Хилтън на Парк Лейн, в сърцето на Мейфеър, Galvin at Windows Restaurant & Bar е прочут с несравнимата си гледка към столицата и нейните най-емблематични забележителности. Докато се наслаждавате на Хайд парк или Бъкингамския дворец, можете да опитате някои от най-добрите ястия от съвременната френска кухня. А може просто да се полюбувате на гледката с чаша ароматно вино в приятна компания.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове