Някои от най-добрите секс пози изискват най-малко усилия. Мързеливите поддържат сексуалния ни живот жив. А всеки го мързи понякога.

Ето и най-добрите секс пози за тези случаи, защото мързеливият секс е по-забавен отколкото никакъв!

1. Модифицирана кучешка

Снимка 285486

Как да я направим: Започнете с кучешката, а след това бавно се подпрете на лактите си или пък, ако се чувствате мързеливи, си полегнете, но сложете възглавница под себе си, за да сте по-повдигнати.

Защо е подходяща: Има всичките предимства на кучешката - дълбоко проникване и секси ъгъл, а и двамата просто си лежите.

2. Лице в лице

Снимка 285485

Как да я направим: Уверете се, че когато започнете, бедрата ви са по-високо от неговите. Сложете кракато си около бедрото му и го придърпайте, докато не проникне във вас. Може да отнеме няколко опита, но си заслужава!

Защо е подходяща: Нали знаете сутрините, в които се събуждате и просто си лежите и си говорите? Е, тази поза е точно това, но и секс.

3. Лотос

Снимка 285484

Как да я направим: След като той седне със скръстени крака, бавно седнете върху него и увийте своите крака и ръце около него.

Защо е подходяща: Не само, че е огромна прегръдка, но е и по-фокусирана върху дълбокото проникване.

4. Модифицирана мисионерска

Снимка 285483

Как да я направим: Това е точно като мисионерската, само че бедрата ви са малко по-ниско, а краката ви са увити около кръста му. Може да изглежда като странна промяна, но всъщност е много по-добра поза за стимулация - повярвайте!

Защо е подходяща: Това е една от най-добрите пози за достигане на оргазъм и е много подобна на класическата мисионерска поза. Подходяща е за случаите, когато ви се прави секс, но не ви се полагат много усилия.

5. Лъжички

Снимка 285482

Как да я направим: Може би вече знаете тази поза, но все пак заслужава да бъде спомената. Легнете с партньора си, който трябва да е зад вас и повдигнете бедрата си малко по-високо от неговите. Може да използвате ръцете си или дори вибратор за малко повече стимулация.

Защо е подходяща: Мисля, че не е нужно да обяснявам колкото точно мързелива е тази поза. Отлична стимулация на G-точката и е доста секси, така че това, че сте мързеливи, не трябва да означава по-малко удоволствие.

6. Ездачката

Снимка 285480

Как да я направим: Той има най-лесната работа на света - просто да си лежи. Вие сядате върху него и вършите цялата работа, а това дава възможност да използвате ръцете си, за да се стимулирате още повече.

Защо е подходяща: Да, може да бъдете доста диви в тази поза, но не трябва. Вместо това се наклонете напред, поставете ръцете си на удобно място и се фокусирайте върху удоволствието. Вие командвате.

7. Кръстосани крака

Снимка 285481

Как да я направим: Легнете на ръба на леглото (или масата) и кръстосайте краката си при колената или глезените - което е по-комфортно за вас, а след това ги поставете върху гърдите му и го оставете той да върши повечето работа.

Защо е подходяща: Това, че вие се чувствате мързеливи не значи, че той също се чувства така. Тази поза ви позволява да се отпуснете и просто да се наслаждавате на секса.

 

Lifestyle.bg