Дреме ли му на възбудения мъж?

Дреме ли му на възбудения мъж? - картинка 1

Ако не на всяка, то почти на всяка дама се е случвало да отложи половия акт, защото се притеснява от нещо по тялото си или от облеклото си

Обикновено тези притеснения на жените са при първия секс с даден мъж. Ако не на всяка, то почти на всяка дама се е случвало да отложи половия акт, защото се притеснява от нещо по тялото си или от облеклото си. Позната веднъж ми призна, че обикновено, когато правила сефте с мъж, все била с доста косми по краката. Но притеснението от обилното окосмяване, се оказвало напразно. И все пак какво може да откаже една жена от секс и дали на него му пука, след като е възбуден?

Скъсано или старо бельо

Мъжете наистина оценяват, когато жената се е погрижила да подсили сексапила си с ефектно секси бельо. Но ако сте облечена с обикновени, памучни бикини и сутиен, той едва ли ще загуби интерес към тялото ви и предстоящия полов акт. Едва ли има значение с какво точно сте под горното си облекло, тъй като бързо ще останете без него. Дори страстта да е неудържима и да няма време за дибидюс, важна е тя, а не бельото и дрехите.

Липса на перфектно тяло

Диети, фитнес, йога и какво ли още не съпътства живота на съвременния човек, за да има хармонично тяло. Всичко това не е излишно, стига да се прави за здраве, а не защото предстои да се съблечете пред някого. Когато мъжът ви иска и е възбуден, той със сигурност няма да се впечатли, че сте трупнали тук-там някоя тлъстинка. И помнете, че сексът е пасване на две тела, а не модно ревю.

Косми

Доста глупаво би било да откажете секс, само защото сте "обраснала" по краката, ръцете и някъде другаде. Някои прикриват притеснението си, но не се отказват от секс, с копринени чорапи, които се захващат със силикон за бедрата. Освен че ще ви помогне да се отпуснете, това е и доста секси и би го възбудило дори още повече. Макар че той със сигурност не хае за вашите косми.

Звуци

По време на секс може да издадете странни звуци. Мъжете знаят това и го приемат напълно нормално. Приемай го така и ти.

Педикюр

Той би обърнал внимание на това дали сте с перфектен педикюр, ако краката са негов фетиш. Но това се случва рядко.

Цикъл

Месечният цикъл е притеснителен за някои жени, особено когато е прекалено болезнен или обилен. Макар че сексът по време на менструация се оказа полезен и за двата пола. Освен това има мъже, които нямат нищо против да си легнат с неразположена жена, напротив това ги възбужда дори. Факт е обаче, че сексът по време на цикъл крие риск от инфекции. Спасението е в презерватива.

Снимка 258911
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове