Склонни ли сте към екстремен секс?

Склонни ли сте към екстремен секс? - картинка 1

Доста странно проучване

Собствениците на котки са по-склонни да практикуват екстремен секс и да се впуснат в садо-мазо приключения и завързвания в хода на половата игра, пише в. "Метро".

Изданието цитира изследване на 36 500 души в Чехия и Словакия, някои от които страдали от заболяването токсоплазмоза, предавано от тези домашни любимци на стопаните им.

Страдащите от това паразитно заболяване се оказали по-склонни да се възбуждат сексуално от собствените си страхове, от опасностите и при подчинение в половата игра. Именно тези сексуални особености били и първите признаци на токсоплазмозата.

Авторът на изследването Ярослав Флегр изтъква, че при хората винаги е имало известна обвързаност между половата възбуда и страха. Но тя не се дължи на заболяване.

Докато при токсоплазмозата, предавана от котките, садо-мазохистичните уклони са предизвикани от паразита Toxoplasma gondii, който пряко влияе на мозъка и на човешкото поведение. Той се разпространява чрез фекалиите на тези домашни любимци.

Хората с токсоплазмоза са привличани от секса със завързване и насилие, а при мъжете се наблюдава склонност към мазохизъм и изнасилване, пише БТА.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове