Искате ли здрав семеен секс!?

Искате ли здрав семеен секс!? - картинка 1

Да проверим какво е разковничето ;)

С времето интимният живот става за много двойки нещо рутинно, което не носи ярки усещания и впечатления. Често това се случва заради неразбиране и бездействие. Но любовта и интимните отношения изискват постоянна активност и работа върху себе си, съветват сексолози и психолози.

Едно от най-важните правила за създаване натрайни и здрави отношения трябва да бъде умението да даваш. Отдавайки нещо на любимия човек, вие не само дарявате част от себе си, но и заздравявате отношенията, обясняват експерти.

Научете се също да вземате. Умението да вземаш и да приемаш това, което ви дават, ще ви помогне да бъдете по-уверени в себе си. Това качество е свързано и със сексуалните отношения. Именно при тях трябва да вземате това, което носи удоволствие, продължават със съветите те.

Важно е също да отказвате това, което не ви харесва по различни причини. Но когато отказвате, трябва да обяснявате какво не ви харесва и нарушава комфорта ми. Съгласявайки се винаги и за всичко, само ще съдействате за разклащането и може би разрушаването на вашия вътрешен свят и хармония. Своевременно казаното "не", ще ви позволи да бъдете личност със силен характер, чието мнение трябва да се отмита.

Научете се да играете! Важно е да не превръщате вашите отношения в ретина, от която ще бяга всеки един. В бита, сексуалните игри, семейните отношения е важно да умеете да играете. Това ще ви позволи да приемате някои неща с по-голяма лекота. Играта в спалнята несъмнено ще бъде полезна за всички и ще укрепи брака.

Източник: БГНЕС

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове