Извратен секс - защо не!

Извратен секс - защо не! - картинка 1

Ако сте от хората, които се изявяват като големи моралисти, по-добре не четете следващите редове

Ако обаче сте поне малко авантюристи, то четете и се образовайте...

Може и да не ви се вярва, но всъщност извратеният секс се отразява много по-добре на връзката, отколкото обикновеният! Всъщност какво означава "извратен" секс? 

Понятията за това са различни: за едни е ужасно да правиш това, което те възбужда; за други - да включат момиче или момче в любовния дует с половинката си, е нещо съвсем естествено; за трети - порно филмите, еротичните джаджи - бельо, секс играчки и прочее е възможно, но не с всеки.

Доказано е, че партньорите, които си падат по садо-мазо изпълненията и не се притесняват да ги практикуват, могат да се похвалят с по-голямо доверие помежду си.

Излиза, че тези, които нямат задръжки в леглото и без капка свян се отдават на експерименти като връзване, секс играчки, влизане в роля и други възбуждащи страстта екстри, са много по-спокойни и уравновесени личности в живота.

Такива хора обикновено са супер уверени в себе си, както и в партньора си. Дори именно те са и тези, които могат да се похвалят с много успехи в живота.

Така чееее... Какъв е изводът? Отпуснете се в леглото, забравете за задръжките, наслаждавайте се на страстта под завивките и ще се наслаждавате повече и на самия живот!

Странен е примерът, при който жена с любовник, с когото правят невероятен секс, докато има връзка с него, прави и най-шантавите неща в леглото с мъжа си. Но явно стихията, отключва друга стихия и премахва задръжките и скрупулите.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове