Как да разберете, че около вас витаят духове

Как да разберете, че около вас витаят духове - картинка 1

Има сигурни признаци за това, че в къщата ви живее дух

Сигурно сте чували различни истории за привидения и страшни, смръзващи кръвта събития, които се случват в места, където живеят призраци. Магични явления се случват с всички хора и животни, много хора твърдят, че са живели дълго време с дух в дома си.

На първо място това са странните миризми, които обикновено не би трябвало да се усещат. Тези миризми се появяват внезапно и като че ли отникъде.

Духът може да донася миризма, която му е била позната някога, например аромат на скъпа пура или на някакво екзотично цвете. Такъв аромат е явен признак, че в дома ви живее дух.

Друг признак са странните сънища за хора и места, които са ви абсолютно непознати. Това също е знак, че духът се опитва да привлече вашето внимание и да ви разкаже историята си.

Друг знак е усещането за преследване. Някои хора са по-чувствителни към духове и когато в дома им има привидение, те се чувстват преследвани.

Сигурен знак за това, че в къщата ви живее дух, е усещането за тежък въздух в помещението. Някои хора са чувствителни към промяната в енергийното поле, която се поражда от присъствието на дух и това се изразява като задух, който затруднява дишането на човека.

Дори хора, които нямат силно изявени усещания, имат чувството, че се задушават в помещение, в което има дух. Загадъчните звуци също са явен знак за това, че в дома ви се е заселил дух.

Ако освен странни звуци чувате и тих неразбираем шепот, това също е знак, че в дома ви живее дух. Съществуват агресивни духове, които издават звуци, смразяващи кръвта.

Промяната на темепературата на въздуха в помещението също е знак, че имате съсед във вид на дух. Ако усещате, че някои от помещенията в дома ви са по-студени от другите и това става рязко и внезапно, това е предизвикано от факта, че за материализацията си духът използва енергия, която се натрупва на мястото на появяването му.

Понякога може да преминете през студено място в стаята, при положение, че цялото помещение е затоплено. Може в лицето ви да усетите полъх на хладен въздух.

Ако предметите в дома ви постоянно не са там, където сте ги оставили, това също трябва да ви подсети, че има дух в къщата. Едно от най-неприятните усещания е, че някой ви докосва. Това е абсолютно сигурен знак за това, че духът на някой починал човек е в къщата ви.

/46

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове