Каква хищница си според зодията

Каква хищница си според зодията - картинка 1

Няма жена, която да не се превръща в хищник дори и за малко!

Жените често биват наричани хищници, но не се уточнява какви точно хищници се имат предвид. Искаш ли да узнаеш, какъв хищник си ти? Този хороскоп е за теб.

ОВЕН - ЕНОТ

Може да се поспори дали повечето хора са наясно, че енотът всъщност е хищник. Те са толкова милички. Имат такива малки и сладки ръчички... такива очички... Всички ги обичат... или поне в нета. Защото честно казано не е много приятно да станеш обект на вниманието на енота. Той не се страхува нито от човека, нито от дявола. Същото важи и за жената-Овен. Ти съшо си много, много мила. Докато не тръгнеш на лов. Малко хора знаят, че миещите мечки изплакват храната си преди да я ядат. И това не е защото я предпочитат чиста, а просто защото жертвата спира да мърда, когато се удави. Откриваш приликата, нали? И на теб не ти допадат, когато някой се тръшка без повод. Но все пак ти си еталон за мило и сладко създание. Затова и позволяваш на близките ти да ти се качват на главата, а ти се правиш, че ти е удобно.

ТЕЛЕЦ - МЕЧКА

Мечката е въплъщение на най-разнообразни митове. О една страна, тя е смешна дебела лакомница, любителка на меда и Мечо Пух. А от друга – свиреп господар на неприветливата гора, срещата с когото вещае гибел. Кое е истина? Жената-Телец. Ти си една истинска мечка. Предпочиташ да прекарваш времето си сама и така се забавляваш най-добре. Да ловиш риба или да береш плодове, каквото и да е. Хората ти не харесваш – всички, без изключения. Но ако някой се опита да нахлуе в територията и в колибата ти, това вече е проблем. И ти ще защитиш своето. Като цяло рецептата за идеалната връзка с теб е същата като оцеляването при мечешка атака. При всяка сложна ситуация, половинката ти трябва да се престори на мъртъв.

БЛИЗНАЦИ - ПЯСЪЧНА КОТКА

Пясъчната котка изглежда като домашна котка, чиято снимка някой е обработил с фотошоп. Още по-мила, още по-сладка, всичко още по-... Тази хищница е самото очарование, въплъщение на съвършенството и изглежда така, сякаш не расте, а си остава сладка като котенце. И почти никой не я е виждал на живо, защото обитава най-сухите и запустели места, далече от хората. Жената-Близнаци също предпочита да прекарва времето си в своя вътрешен свят, който понякога изглежда като пустиня. Но той си е предназначен само за теб и ти си оцеляваш идеално с него... макар и без вода... А и защо ти е, като можеш да пиеш кръвта на жертвите си

РАК - ЛЪВИЦА

Жената-Рак се асоциира с лъвицата. Ти, като една силнa лъвица се нуждаеш от истински мъжкар, който да се забелязва от далече. При това, този мъж може изобщо да не прави нищо, защото ти се справяш идеално добре и сама. Ти ще се погрижиш за всичко: ще поемеш юздите, ще въспитаваш децата и ще въведеш ред в прайда. И в никакъв случай, не трябва да бъдеш считана за безволева женичка, която е превърнала мъжа в господар. Разбира се , ти би се грижила и би го глезила, но само ако той е правилния лъв. А ако е неправилния, най-вероятно ще бъде прогонен от прайда и няма да може да направи нищо. Абсолютно нищо. А верните ти приятелки и близки роднини от прайда ще го преследват из цялата савана. 

ЛЪВ - ДОМАШНА КОТКА

Най-прекрасната хищница е жената-Лъв. Напоследък котката отново стана божество.Хората ги спасяват, постват техни снимки, буквално изпадат в паника, ако не видят дебелата поклащата се котка около себе си. Безпорен факт – те са нашите богове. Ти като жена-Лъв също си богиня. Това също е беспорен факт. Но ти си и хищник, при това доста умела и жестока убийца. Малко хищници мъчат жертвите си преди смъртта им толкова дълго, като теб. Но ако не се налага да убиваш, т.е. някой се грижи да ти оставя в златна паничка храна, то ти доволно и кротко ще се излежаваш на дивана в очакване на внимание.

ДЕВА - ВЪЛЧИЦА

Твърдението, че вълкът се характеризира със здрави крака, а не с ум е крайно невярно. Дори напротив вълчицата е изключително умно създание. Другото много важно е че вълка и вълчицата са вечна двойка, те са моногамни. И все пак, около вълцицата се изгражда цялата глутница. Това важи и за жената-Дева. Около теб винаги има цяла глутница поклонници, очакващи мъдрото ти слово. Но само толкова. Ти на никого не се отдаваш на някого току-така. Предпочиташ да стоиш в страни от пътя и да наблюдаваш нищо неподозиращата жерта. Но е важно да се знае, че ако глутницата ти преминава през труден период ти ще осигуриш храна на негодните и дефектните и ще ги изоставиш. Нищо лично – просто естествен подбор.

ВЕЗНИ - ПАНДА

Колкото и да е странно и пандата е хищник, като всички останали мечки. И е единствения хищник в света избрал вегетарианството. Ако се наложи, тя може да се храни с яйца, малки животни, птици и насекоми, но предпочита меланхолично да преживя бамбук. Някои учени смятат, че причината за зеленчуковата диета на пандите е сложния процес на раждане и отглеждане на малките. И просто няма възможност за разсейващо нещо, като лова. Жената-Веезни е като пандата. Ти никога и за нищо на света не нападаш, без това да е от крайна необходимост. За теб винаги има и по-хуманни начини да се справяш с нещата. Поради тази причина всички те обичат. Както и пандите.

СКОРПИОН - ТИГРИЦА

Тигирцата е най-загадъчната от всички котки. И най-опасната. Тя често напада хора, а учените и до сега не могат да обяснят това сгресивно поведение. Същото важи и за жената-Скорпион. Никой не знае какво мотивира унищожителната ти сила. Някои учени твърдят, че отговара се крие на метафизично ниво. И все пак си остава факт, че ти закусваш с мъжки сърца. Като преди това си го унищожила с едно единствено докосване.

СТРЕЛЕЦ - КОСАТКА

Стрелец – Косатка Единствения представител от рода млекопитаещите в този хороскоп. Английското им название е „Кит убиец. Тя е невероятен убиец. Направо съвършен. И е изключително умна. Точно както и жената-Стрелец. Но никой до ден днешен не може да разбере, защото нито веднъж в човешката история няма записан случай на нападение от косатка върху човек, освен ако насила не бъде набутана в делфинариума и не бъде заставена да изпълнява номера. Тогава й е простено и ще опита да си отмъсти. Но по принцип, ти както и косатката си невероятно благородна и никога не би посегнала на по-слабия.

КОЗИРОГ - КУЧЕ

Кучето, в крайна сметка, не е приятел на човека. Някои твърдят, че то е слуга на човека, но това са феноменални глупости. Кучетата са покровители на човека. Без помощта на тези невероятни хищници, човешката раса отдавна да се е одавила в бурното море на еволюцията. Въпреки всичко сега ние сме доминиращ вид и ни се струва, че кучето е просто най-верния домашен любимец. Може и така да е. Но то всъщност е нашия личен ангел пазител. Само то е способно да превъзмогне инстинкта си за самосъхранение, както и всички други, за да помогне на човека. Жената-Козирог също е способна на това. Като нищо би се втурнала да спасяваш хора изпод руините, жертвайки собствения си живот. И това всичко, защото си длъжна. За теб дълга е на първо място. Или поне така им се струва на околните. Истината е друга, за теб най-важното е любовта. И просто приемаш за свой дълг да се грижиш за тези, които обичаш. Ако някой иска да разбере, какво се случва с тези които не обичаш – нека подразни куче алабай и ще разбере. Ако оцелее, разбира се.

ВОДОЛЕЙ - ПОР

Така и не става ясно, защо на такова прекрасно създание са дали такова ужасно име. Най-близкия роднина на пора е невестулката. Невестулката обаче е съвсем диво животно, докато пора е домашно. Точно толкова домашно, колкото и жената-Водолей. Както си стоиш и се наслаждаваш на покоя си, в следващия момент може да извадиш атомна бомба от джоба си. Ако някой иска да опитоми пор или да създава сериозна връска с теб трябва да е готов на това. Двете ти основно качества все пак са внезапността и бързината. Човешкото око не е в състояние да обхване атака на пора, малкият хищник е твърде бърз – както си дреме на слънце и в следващия момент, жертвата му издъхва до него. Как и кога е станало убийството е невъзможно да се определи. Но е вероятно той да се прави, че няма нищо общо и че нищо не се е случило. Във връзките си, ти използваш горе-долу същата тактика.

РИБИ - ЧЕРВЕНА ЛИСИЦА

Изящно и удивително тяло, красива, пухкава опашка и красиво личице – лисицата е символ на хитрост и измама. Лисиците са в състоянияние за измъкнат от миещите мечки и котенцата титлата за „най-милите животни“. Те дори са се превърнали в питомни и пазят къщата. И това няма да завърши с нищо добро. Точно както и връзката с жена-Риби. Ти си изключително привлекателна и знаеш как да използваш това си качество. Ти си хитра и умна. Ти си коварна. Родена актриса си. Но си струва някой да повярва, че можеш да бъдещ опитомена. Само трябва, този някой да е готов от този момент насетне да се отдаде на твоите желания.

Източник: cosmopolitan.bg

/10

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове