Кога е най-евтино да идем до 10-те най-популярни туристически дестинации /ВИДЕО/

Кога е най-евтино да идем до 10-те най-популярни туристически дестинации /ВИДЕО/ - картинка 1

Ходи ли ви се на почивка, или може би просто на разходка на някое място, на което отдавна бихте искали да отидете? Ако отговорът е - да, тогава вижте класацията на 10-те най-популярни туристически дестинации според "Бизнес инсайдър".10. Сидни, Австралия Сидни е едно от най-търсените места за отм…

Ходи ли ви се на почивка, или може би просто на разходка на някое място, на което отдавна бихте искали да отидете? Ако отговорът е - да, тогава вижте класацията на 10-те най-популярни туристически дестинации според "Бизнес инсайдър".

10. Сидни, Австралия

Сидни е едно от най-търсените места за отмора в интернет. Най-евтиният месец за посещение е август, а перфектното време за резервация е два месеца по-рано. Оказва се, че това е едно от най-добрите кътчета на земята, които можете да посетите през 2021 г.

9. Калгари, Канада

На девето място попада Калгари. Канада е добре развита държава, подходяща за туризъм и почивка. Най-евтиният месец за посещение е през октомври, а перфектното време за резервация е три месеца по-рано. Стягайте багажа и на път за Калгари.

8. Меделин, Колумбия

Ако искате да посетите Колумбия, най-евтиният месец е през февруари. Най-подходящото време за резервация е пет месеца по-рано. Ако искате да се насладите на местните забележителности, както и да посетите къщата на Пабло Ескобар - това е вашата дестинация.

7. Лисабон, Португалия

Един красив град, дом на над 500 000 жители. Ако искате да го посетите, най-евтиният месец за да го направите е октомври, а пет месеца по-рано е перфектното време за резервация.

6. Картахена, Колумбия

Колумбийският град Картахена е разположен в северната част на Карибско море. Най-евтиният месец за посещение е януари, а времето, в което е подходящо да си резервирате билет, е два месеца по-рано.

5. Токио, Япония

Това е най-големият метрополен регион в света. Най-добрият месец за посещение е през ноември, а резервация може да си направите пет месеца по-рано. Токио е дом на над 13 милиона души.

4. Бали, Индонезия

Тропически остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг. Най-евтино ще ви излезе ако го посетите през ноември и си направите резервация шест месеца по-рано. Там е мястото, където можете духовно да преоткриете себе си.

3. Окланд, Нова Зеландия

Това е най-големият град в Нова Зеландия с близо милион и половина население. Най-евтиният месец за посещение е юни, а два месеца по-рано е перфектното време за резервация.

2. Рейкявик, Исландия

Рейкявик е най-големият град в Исландия и най-северната столица в света. Там огъня и леда се срещат. Някога хората са пекли хляба си в дупки в земята. Ако искате да посетите това кътче, най-евтино ще ви излезе през Октомври, а перфектното време да си направите резервация е шест месеца по-рано.

1. Хавана, Куба

Ако искате да посетите столицата на Куба - Хавана, най-евтиният месец е Ноември. Два месеца по-рано е подходящото време за резервация. Не забравяйте да си вземете и няколко Кубински пури. Все пак това е едно от нещата, с които е известна Куба по света.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Блогове