Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не - картинка 1

Вероятно сте чували и израза "Веднъж кръшкач, винаги кръшкач"

Ако поговорката "Вълкът козината си мени, но нрава - не" бъде приложена за хората, склонни да изневеряват, тя ще звучи така "Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не".

Вероятно сте чували и израза "Веднъж кръшкач, винаги кръшкач". Резултатите от ново проучване го потвърждават, пише в. "Дейли стар".

Когато партньорът ни изневери, обикновено сме съкрушени от предаденото доверие и се питаме трябва ли да простим. Съдейки по установеното от изследване, публикувано в сп. "Архиви на сексуалното поведение", отговорът е "Не".

Извън спалнята най-популярното място за секс, посочено от 92 процента от анкетираните, е под душа.
 

Проучването разкрива, че независимо дали е изневерил на настоящ или предишен партньор, веднъж сложил рога, кръшкачът е склонен към серийни прелюбодеяния.

Изследването е обхванало 484 души, които са имали две романтични връзки за период от пет години. Участниците е трябвало да отговарят на въпроси от "областта" на изневярата.

Авторите на проучването са установили, че индивидите, които са изневерили в предишна връзка, е три пъти по-вероятно да сторят същото и в следващата.

Специалистите са открили още, че изследваните лица, чиито партньори са им изневерили в предишна връзка и са знаели за това, е двойно по-вероятно да се сдобият с рога и при следващия романтичен опит.

Оказало се също, че подозрителността е трудна за преодоляване. Вероятността участниците, които са подозирали в изневяра предишните си партньори, да заподозрат в кръшкане и настоящите си половинки, е четири пъти по-голяма.

 

Главната цел на мъжа по време на секс е едновременния оргазъм с партньорката.
 

Защо е толкова трудно за кръшкачите да се въздържат от серийни изневери? Причината е, че човешкият мозък привиква към лъжите, когато се повтарят често. Органът става нечувствителен към дребните неистини, които свързва с негативни емоции, в резултат на което допуска бъдещи по-големи лъжи.

"При серийните кръшкачи ситуацията вероятно е следната - първоначално те са се чувствали зле, след като са изневерили, но след като са го правили отново и отново, са се приспособили и това, че слагат рога на партньорите си спира да ги притеснява", казва Нийл Гарет от изследователския екип. 

 

dariknews.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

„Демократична България“

30.19%

ГЕРБ-СДС

15.09%

„Има такъв народ“

13.21%

БСП

11.32%

Не съм решил още...

9.43%

"Възраждане"

7.55%

Няма да гласувам

5.66%

„Изправи се! Мутри, вън!“

3.77%

Друга партия или коалиция

3.77%

ДПС

0.00%

ВМРО

0.00%

„Републиканци за България“

0.00%

Блогове