Съществуват много митове по отношение на секса, като голяма част от тях засягат жените. Предлагаме 5, в които няма грам истина.

1. Само оргазмът осмисля секса

Снимка 281945
Сексът е удоволствие, което започва от началото на любовната игра и завършва с оргазма. Понякога обаче оргазмът може да липсва, което определено не обезсмисля останалата част от секса. Жените могат да са удовлетворени от сексуалния акт, дори и да не са изпитали оргазъм. Разбира се, стига това да не се случва постоянно.

2. Секс като в романтичен филм

Снимка 284452

Да го кажем така - както порното създава грешна представа за секса, така и романтичните филми могат да объркат мъжете какво всъщност харесват жените. Истината е, че всяка дама е индивидуална и нейните сексуални предпочитания могат да бъдат различни от любовните сцени, показвани в романтичните филми. Освен това сексът невинаги е един и същ - понякога всичко зависи от настройката и мястото, а колко нежно ще бъде всичко - от усещането на двамата партньори.

3. Добрият партньор обезмисля включването на секс играчки

Снимка 282206

Секс играчките не са създадени за хора, които имат проблеми в секса. Напротив - те са допълнително средство за забавление в леглото. Използването на секс играчки в никакъв случай не е задължително, а включването им в секса не означава, че жената не е удовлетворена от способностите на своята половинка. Една жена може да бъде напълно задоволена от партньора си, но въпреки това да е готова да експериментира с нови изживявания.

4. Без бърз секс, моля!

Снимка 297807

В бързия секс няма нищо лошо, стига той да не е единственото нещо, което една жена получава от своя партньор. Понякога бързият секс е изключително възбуждащ, особено ако се случва на място, където двойката може да бъде хваната. От друга страна бързият секс е идеален за моменти, когато времето просто не позволява повече. В крайна сметка винаги е добре да има, дори и малко, отколкото изобщо да няма?

5. Позата няма значение

Снимка 289513

Всъщност до голяма степен позата помага за достигането на оргазъм. Много жени имат любими пози, при които по-лесно достигат до финала. Разбира се, проникването невинаги е достатъчно за достигането на оргазъм. Свършването при жените може да бъде сложна задача, изискваща правилната настройка, правилните докосвания, правилната поза и правилните движения от страна на партньора, според rozali.com.