Мъжки мисли: Трябва да ни се прощават изневерите

Мъжки мисли: Трябва да ни се прощават изневерите - картинка 1
Снимка: man.bg

Вижте защо…

Изневярата е един от най-големите пороци, на които е способен средностатистическият мъж. Изкушенията са навсякъде, а през лятото сме бомбардирани от женските прелести, че всеки въздържал се от летни забежки трябва да получи орден "Стара планина". Актът на невярност обикновено успява да изгори всички емоционални мостове, както и женската чест, егото, доверието, вашата колекция от футболни автографи, колата и т.н

Жените винаги ще са готови за спретването на една бърза драма и затова препоръчваме на всеки беглец да приеме истината - хванат ли те, просто се откажи от всякаква връзка с рогоноската. Има причина, поради която предлагаме на всеки мъж да пази тайната така, както балканът мълчи за кюфтетата, но благодарение на холивудските филми, всеки предпочита да проговори. И понеже знаем, че ще тръгнеш да се оправдаваш, предлагаме следните важни доводи, които трябва да опростят грешките!

 Физиология е

Жената може да произвежда по една яйцеклетка на месец, докато мъжът може да произвежда милиони сперматозоиди в срок от 20 минути до 1 час. Емоционалната смяна на настроенията при жената е абсолютно позната по време на производството, но нито една дама не знае в какво се превръщаме, когато ДНК материалът се активира от новите къси панталонки на секретарката или щом се озовеш в метро пълно със самодиви, тогава се чувстваш като Ким Чен-ун пред ракетна установка в Байконур. Истината е, че природата ни е дала най-големият порок и след това е направила пуканки и започнала да гледа колко точно цветенца можем да опрашим. Имаме отговорности, мили дами и трябва да ги изпълняваме!

Трудно е да отказваме

Споменахме в горните редове, че всяка жена е ходещо изкушение и понеже не сме ангели, въздържанието от неприлични предложения е повече от невъзможно. Освен това сме верни на вечната народна мъдрост "Нито един истински мъж не отказва на една жена!". Има и изключения, но живеем в страната с най-красивите жени и изключението се случва рядко. Наличието на тестостерона е отговорно за загубата на контрол и порочните черни мисли. Това означава, че учестяваме пулса, превеждаме ракетата в бойна готовност и спомените от златната карта на Brazzers проговарят.

Женската интуиция винаги регистрира подобни трусове в системата и прави всичко възможно, за да получи една бърза езда в тоалетната. Статистически погледнато, жените винаги ще имат в пъти повече неприлични предложения, докато мъжете най-често не могат да се похвалят с положителен резултат в тази игра. Чудото се случва и осребряването на този чек е гарантирано.

Само майсторите изневеряват

Не използвай тази причина като оправдание, ако осъзнаваш колко ценен може да бъде животът ти. Да бъдеш верен на една жена е предизвикателство, но да пуснеш шкембето, да забравиш за фитнеса, да се бръснеш един път в седмицата и пак да получаваш женско внимание е голямо постижение, сър! Това означава, че си стигнал джедайските нива на манипулация. Последната статистика показва, че само 10% от мъжкото общество може да се забавлява с онези 75% от женското съсловие. Дамата винаги е ангажирана с търсенето на съвършения партньор, който да еволюира и до добър родител. Липсата на такива индивиди - благодарим на жените, които възпитават момченца - все по-често слага обвързаните като обект на внимание, доказвайки, че са ценен материал. Приемете женските флиртове за комплимент, а всичко останало за бонус.

Не смесваме емоции с физиология

След животните, ние сме единствените същества, които могат да правят секс, без да изпитват някакви емоции. Половият контакт може да бъде сведен до обикновените занимания, които правим всяка неделя - като гледането на футбол. Именно мъжете са измислили добрата стара мъдрост "Всичко е просто секс!". И дори не подозират, колко прави са били - всичко в живота е просто секс. Понякога е този, който ви харесва, а друг път е затворнически секс. Ще има дни, когато сте с правилната партньорка, а в други ще се надявате, че ще има по-малко мераклии на вашия задник.

В 99% от случаите е дошло изкушение, на което никой не е успял да издържи. Версията се доказва, след като на Адриана Лима успяха да изневерят, какво да говорим за останалите жени. Изневярата не е сравнение между две жени, то вид възползване от създадената ситуация. След като женският оргазъм се ражда в мозъка, абсурдно е да отричаме, че жените не изневеряват емоционално. Ако изневерите на една жена, трябва да приемете фактът, че тя ще сравнява, проверява дали другата е по-красива и ще иска да търси причина, която не е "Ами отвори ми се възможност!". След това започва да се чуди какво точно не дава и къде в нея е проблемът и така до самата раздяла.

Източник: man.bg

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове