Необичайните смартфони

Необичайните смартфони - картинка 1

Вижте чудатите устройства

В наши дни на пазара редовно излизат доста нови модели смартфони. Всички те си приличат до голяма степен. Понякога обаче биват анонсирани устройства, които са интересни, забавни и дори невероятни.

1. Vaporcade Jupiter Io4Всеки знае, че е вредно да се пуши. Днес знаем, че и смартфоните оказват известно негативно въздействие върху организма на човека. Инженерите от Vaporcade решиха да отстрелят  с един куршум два заека, като създадоха смартфон, в който има вградена електронна цигара - – устройството Jupiter Io4.

2. Fairphone 2В далечната 2011 г. Google Project Ara предвиждат бъдещето, но проектът им се оказва неуспешен. Това устройство върви по следите на проекта, опитвайки се да популяризира на пазара смартфон, който с лекота може да се модернизира. Всичко това е възможно чрез модулна конструкция.

3. Thomson ALOЕкстравагантна концепция на смартфона на бъдещето, създаден от дизайнерите Жеро Оливие и Филип Старк. И на външен вид, и като функционалност устройството е далеч от масовото производство. Както забелязвате, отсъства екран, няма и физически копчета. Повечето функции са възможности с помощта на гласов асистент.

4. Monohm RuncibleТова устройство не може да се похвали с апаратни характеристики, нито със съвременна функционалност. То обаче има необичаен дизайн. През 2015 г. се предлага само при предварителна поръчка. Цената му варира между 250 и 500 долара.

5. LG G Flex 2Само на пръв поглед този смартфон е обикновен. Достатъчно е да го погледнете в профил и разбирате каква е особеността му. Невероятна извивка!

6. Blackphone2Този смартфон е истинска „рожба на параноята“. Степента му на защита е невероятно висока. За да използвате функциите му, се налага да въвеждате пароли.

7. Sunpartner TechnologiesИнтересен смартфон с вградена слънчева батерия. Предлага се срещу 5 000 долара. Както сами може да се досетите, не се радва на популярност.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове