Обичайте тялото си!

Обичайте тялото си! - картинка 1

Ето как...

Малко жени признават, че когато застанат голи пред огледалото, харесват отражението си. Истината е, че сме много чувствителни и взискателни към външния си вид и поради тази причина винаги си намираме недостатъци, от които да се притесняваме. Или сме пълни, или сме твърде слаби, или нямаме хубави извивки...

Да, но нима това означава, че не трябва да обичаме тялото си и че трябва да се срамуваме, когато ни се налага да се съблечем? Съвсем не. Когато се съсредоточаваме върху недостатъците си, спираме да забелязваме качествата си.

Затова си припомняйте тези 4 неща, когато ви сполетят притеснения относно фигурата!

1. Мъжете ви приемат и харесват такива, каквито сте

Не бива да се притеснявате, когато сте голи пред някого. Бъдете сигурни, че докато вие си мислите за физическите си недостатъци, партньорът ви дори не им обръща внимание. Той ви харесва и желае и вниманието му е съсредоточено върху хубавите ви страни.

2. Всяка от вас е неповторима

Изкуството винаги е издигало в култ красотата на женското голо тяло. В изобразителното изкуство то никога не е било с идеални пропорции и затова е великолепно. Не се крийте, дами, вие сте красиви и неповторими по природа.

3. Не подценявайте силата на мисълта

Мислите играят много важна роля в поведението ни. Те могат да ни ограничат и да ни накарат да се чувстваме постоянно притеснени, но и могат да ни дадат самочувствие. Просто обърнете повече внимание над това, което харесвате в тялото си, отколкото на несъвършенствата му. Ако вие мислите, че сте привлекателни, тогава и светът ще мисли така за вас.

4. “Вече не съм малко момиченце“

Част от израстването ни е да осъзнаем, че няма идеални хора. Не се страхувайте да бъдете несъвършени, гордейте се с това, което сте. Разберете, че трябва да се чувствате комфортно, както когато сте голи пред огледалото, така и когато се отдавате на интимни моменти с някого.

Източник: hotwoman.bg

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Блогове