От тази сутрин Борисов е в лагера на Орбан - маската му падна

От тази сутрин Борисов е в лагера на Орбан - маската му падна - картинка 1

Илиян Василев за премиерския гняв

След "изявата" от сутринта вече няма никакво съмнение, Борисов ще се кара на ЕНП и на западните лидери, които обърнаха внимание на убийството на Виктория и призоваха властите да разкрият убиеца. А световните медии разказаха за последните журналистически - професионална изяви на убитата. И какво е обидното за властта или "омаскаряването" в тази позиция? Може би са си представяли всички ще притаях дъх, ще млъкнат и чакат да кажат "конграчулейшънс" на нашия мачо - баш министър. От тази сутрин Борисов е в лагера на Орбан - маската му падна.

 

Този човек започва да барикадира България, да се окопава, да ни превръща в обсадна крепост, да позиционира себе си срещу лошия Запад, само и само за да запази властта си. Това е едно към едно стратегията на Москва за вбиване на клин между нас и западните ни партньори.
Това беше неизбежно - авторитарната власт винаги се изражда, накрая започва да истеризира средата и да търси врага във всеки, който не е съгласен с нея и не аплодира нейните безумства. А след външния идва и вътрешния, като всичко се опакова в обсадна истерия. Всичко много удобно се получава - националистите получават най-удобната топка и пистата по която, вече с замръкнал бежански проблем, могат да спечелят следващите избори. Идиоти братя, идиоти - ще разсипят държавата си само за да докажат патологията в характера си и неистовата си жажда за власт.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове