Павел Вълнев напусна Републиканци за България. Готви друг проект

Павел Вълнев напусна Републиканци за България. Готви друг проект - картинка 1

В края на май и Джема Грозданова, която напусна ГЕРБ и последва Цветан Цветанов в "Републиканци за България", обяви, че се оттегля от политиката

Бизнесменът Павел Вълнев обяви, че напуска "Републиканци за България", чийто председател е бившата дясна ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов. Самият Вълнев бе зам.-шеф на републиканците. Той обяви решението си във фейсбук.

"Искам да ви уведомя, че излизам от проекта „Републиканци за България“. Твърдо съм убеден, че мога да реализирам моите идеи по единение на българската нация и завръщане на голяма част от българската емиграция в Родината, без да прибягвам до средствата и методите на партии.

Много скоро ще запозная вас и българското общество с идеята си за голям граждански проект.

Всеки, който намери себе си и собствените си емоции и принципи в него, е добре дошъл!

Очаквам ви!

41-годишният Павел Вълнев има бизнес в САЩ и бе един от основните спонсори на "Републиканци за България" на парламентарния вот на 4 април. Той дари 1 млн. лв. на партия с обещанието да продължи да го прави. Самият Цветан Цветанов обяви, че работи в една от фирмите на Вълнев, а заплатата му е средна за американските стандарти. 

В края на май бившият председател на комисията по външна политика в НС Джема Грозданова, която напусна ГЕРБ и последва Цветан Цветанов в "Републиканци за България", обяви, че се оттегля от политиката.

 Ще дойде ден, в който в България ще има и ще се води истинска политика. Няма да участвам активно в предстоящата кампания и ще чакам този ден. Не за себе си, а за всички, написа на 31 май на страницата си във фейсбук Грозданова. 

/10

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове