Кого ще издигне ГЕРБ за кандидат-президент?

Борко - овчарката на Борисов

29 гласували / 45.31%

Йорданка Фандъкова

18 гласували / 28.13%

Томислав Дончев

6 гласували / 9.38%

Кмета на Симитли

6 гласували / 9.38%

Димитър Николов

4 гласували / 6.25%

Бойко Борисов

1 гласували / 1.56%

Oбщо гласували: 64

Блогове