Споделяме четири секс пози за мързеливи момичета, които може да приложат, когато не искат да са отгоре. Мъжете едва ли ще имат нещо против.

"Свещ"

Тази поза осигурява много приятни изживявания, без значение, че е за мързелани. Тя позволява проникване отпред или отзад, както и стимулиране на повече от една ерогенни зони. Проникването е дълбоко, контактът с очи помага да уловите емоциите на любимия. Вашата задача е само да си лежите и да се наслаждавате на множествените си оргазми.

Легнете на спалнята по гръб. Партньорът ви застава на колене и поема бедрата ви, като леко ги кръстосва и поставя на раменете си. Те напомнят за изящна свеж, която се извива в пламъка на любовта. Останалото е плод на вашите желания и еротични фантазии. И възможности, разбира се!

Снимка 275996

"Мързеливо куче"

Само защото днес сте малко по-мързеливи не означава, че не можете да се възползвате от кучешката секс поза. Просто трябва да промените малко позицията си. Легнете изцяло по корем на спалнята. Под коремчето поставете мека възглавница и се отпуснете. Останалото ще свърши любимият ви.

"Сепер жена"

Ако искате да се чувствате като супергероиня, легнете на спалнята по корем, ръцете изпънете напред. Партньорът ви е зад вас, изправен и поемайки бедрата ви, може да проникне отпред или отзад. Може да опитате позата и върху достатъчно висока и голяма маса. Дали ще сте облечена в дантела, с корсет или жартиери, като супержена, зависи само от вас.

Снимка 218024

"Вана"

Отпускащата вана е най-добрият начин да забравите за ежедневния стрес. Добавете шампанско, ароматни свещи и бавен, но чувствен секс. Ваната предлага различни възможности за секс пози. Може да седнете в скута на партньора с лице или с гръб към него и да се движите бавно нагоре-надолу. И да внимавате да не се хлъзнете и нараните, ако прекалено ви дойде възбудата, съветва az-jenata.bg.