Разберете бъдещето си по линията на ръката

Разберете бъдещето си по линията на ръката - картинка 1

Вижте как да разгадаете линиите на сърцето, живота и съдбата си

Вероятно много хора си задават въпроса дали съдбата ни е определена предварително и е изписана на дланта ни? Или всичко е в наши ръце.

Хиромантията или гледането на ръка датира от преди 5 000 години. Вижте какво сочат тайнствените линии на ръката:


Линия на сърцето

Сърдечната линия ни разкрива функционирането и състоянието на сърцето. Тя няма типично начало или край и варира в дължината си при отделните хора. Ако е ясно изразена е знак, че сте добър човек. Късата линия показва, че ще имате трудности във връзките и най-вероятно ще останете сами. Ако линията се извива надолу - ще имате живот, изпълнен с трудни взаимоотношения с околните, както и че характерът ви не е от най-приятните за другите.


Линия на живота и слънчева линия

Линията на живота огражда палеца. Ако по линията ви са се образували на места малки кръгчета, това са били периоди на трудности в живота ви. Те също могат да означават, че ще имате сърдечни проблеми или някакво заболяване. Също, че сте склонни да преживяване стресовите ситуации по-трудно.

Успоредно на линията на живота се намира слънчевата линия, известна още като линията на Аполон. Ако имате тази линия на дланта си, то вие сте успешен човек. Прекъснатата слънчева линия е сигнал за неуспехи и фалит, а ако е вълнообразна, че страдате от липса на доверие към хората.

Форма на ръцете

Формата на ръцете ви може да разкрие много за вас. Ако имате ръка тип шпатула – вие сте много забавен и социален човек. Този тип ръце са широки в основата си и са със здрави издължени пръсти, но с малък палец. Ако имате такава ръка - сте любознателни и имате много енергия. Хората с такива ръце обаче са нерешителни, но пък са безстрашни и любопитни.

Линия на съдбата

Линията на съдбата преминава точно през средата на дланта. Но ако нямате такава линия - животът ви ще бъде изпълнен със затруднения, дори бедност. Ако имате дълбока и ясно изразена линия на съдбата - ще натрупате богатство и ще имате успешна кариера. Ако от линията на съдбата ви излизат отклонения - ще постигнете невероятен успех и богатството ви ще расте.

Разклонения на линията на живота

Според общоприетото вярване линията на живота показва не само колко дълго ще живеете, но и какъв ще е животът ви. Ако в основата си линията ви се разделя на две-това показва, че може би ще живеете в друга държава на по-късен етап от живота си. Ако се разклонява към края на дланта - имате огромно желание да пътувате по света. Ако имате диагонална линия спрямо линията на живота - може да имате успешна кариера в чужбина.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове