Само за жени: Топ 10 подаръци за господата

Само за жени: Топ 10 подаръци за господата - картинка 1

Накарайте мъжа да се почувства специален, зарадвайте го и оставете у него хубав спомен

Идва ред и на разнообразни варианти за мъжки подаръци, които могат да ви помогнат при въпроса "Леле, какво да му купя?".

Каквото и да решите да подарите в празничните дни, важното е да го направите с много любов. Накарайте мъжа да се почувства специален, зарадвайте го и оставете у него хубав спомен.

Хиляди са възможностите за подарък, но ние се спираме на десет, с които се надяваме поне малко да ви улесним в избора за предстоящите празници :)

1. Смартфон

Предмет, без който ежедневието на модерния човек вече е почти невъзможно. 

2. Дървена папийонка

Оригинален аксесоар, който напоследък става все по-популярен. Подобна ръчно изработена дървена папийонка може да се превърне в шикозен акцент към тоалета на всеки джентълмен, без значение дали става въпрос за ежедневното му облекло или за специален случай. Със сигурност ще предизвика погледите към себе си.

3. Билет за концерт или спортно събитие

Имате достатъчно време до Коледа, за да се поинтересувате какви събития следват през новата година. Ако попаднете на такова, на което вашият любим мъж със сигурност иска да присъства, не се колебайте и му вземете билет. Концерт на любима звезда или група, интересно спортно събитие, парти, което не е за изпускане – вариантите са много. И най-важното – ще подарите приятно изживяване!

4. Ретро плочи за грамофон

Подарък за истински ценители. Ако мъжът, за когото избирате подарък, би се зарадвал на стойностна плоча, не се колебайте и му подарете това музикално изживяване, което може би ще го върне в детството му. А как ще я слуша – разберете дали някъде сред старите вещи на тавана или в мазето не се "крие" един стар грамофон, който отново да влезе в употреба.

5. Технологична джаджа

Живеем във време, в което постоянно се появяват нови и нови технологични иновации, които без да усетим се превръщат в част от ежедневието ни. Мощна колонка, мини МР3 плеър, bluetooth слушалки, електронен четец, външна памет – може да изброим десетки джаджи, които са подходящ подарък за модерния мъж. Просто трябва да прецените от какво има нужда в момента и бързо ще го вкара в употреба.

6. Забавна престилка за готвене

Ако искате майтапчийски подарък, подобна престилка за готвене е страхотна идея. Дори и господинът никак да не се задържа в кухнята, една такава престилка винаги може да влезе в употреба, а и деликатно да му напомните, че той също може да изпробва кулинарните си възможности...

7. Кожен аксесоар – портфейл, колан, ръкавици

Тази идея може да ви се струва абсолютно клише, но за сметка на това подобен аксесоар винаги влиза в употреба. Практичен подарък, който може да поднесете както на любимия си мъж, така и на не толкова близък господин, на когото се налага да подарите нещо за Коледа.

8. Нещо за колата

Личният автомобил – свещеното пространство за много мъже. Запалените шофьори, които прекарват голяма част от времето си зад волана, биха се зарадвали на оригинален аксесоар за любимата си кола.

9. Енциклопедия / биография / книга за пътешествия

Стойностен подарък, който остава във времето. Това също е подходящо за мъж, който не познавате много добре, но трябва да удостоите с внимание. Полезна енциклопедия, биография на популярна личност, любим изпълнител, група, спортист, книга за пътешествия и мечтани дестинации – вариантите са много и всеки любител на книгата ще оцени подобен подарък.

10. Шарж / портрет / колаж

Забавен шарж, нарисуван портрет по любима снимка, оригинален колаж - в повечето случаи предизвикват изключително положителни емоции. Това е и доста личен подарък, направен специално за конкретния човек и винаги, когато попадне пред очите му, ще се сеща за вас.

източник: www.highviewart.com

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове