Безсрамните женски мисли са част от подсъзнанието на всяка жена, затова не е нужно да се срамуваме от тях. Всеки има мръсни мисли, дори и в привидно неподходящи моменти, защото човешкото въображение е неконтролируемо.

Всяка жена тайно мечтае за някой, който да осъществи и най-големите й фантазии в секса, който да я разтърси и провокира. Например някой, като Крисчън от "Петдесет нюанса сиво" - ненаситен, перверзен, строг и сексапилен.

В главата на всяка жена се върти образа на властния, богат и умен мъж, който освен всичко това, е достатъчно извратен, за да те подлуди. Възбуждат ни лошите момчета, които проявяват характер и взискателност към всичко, с което се захванат.

Не можем да отречем, че най-сексапилните мъже, са именно тези, които дори на моменти ни отблъскват и ни карат да се чувстваме несигурни. Тогава започваме да се освобождаваме от задръжките и сме готови да го направим тук и сега без срам, без притеснение.

Много жени се заглеждат в дупето на мъжа, представят си го без бельо, гол върху тях, страстен, див и ненаситен. Други гледат устните. Големите устни ни провокират, иска ти се да ги целуваш и хапеш, без да спираш.

Снимка 288100

Следват ръцете - силните мъжки ръце ни карат да бъдем като играчка в тях. Не се притеснявай да го признаеш, понякога ти се иска някой да те хване за гушата, да те дръпне за косата, да се почувстваш управлявана, но и желана.

Не може да не си си представяла, как си завързана за леглото и някой силен мъж, те кара да потръпваш с всяко негово движение и целувка, в примес от нежност и приятна грубост. Нежната агресия подлудява жените. Обичаме да сме придърпвани силно, обичаме да усещаме надмощие и сила.

Случвало ли ти се е, докато си в заведение, да погледнеш към някой жаден поглед и да ти се прииска да му се нахвърлиш, да го разкъсаш, пречупиш, задоволиш и после да си тръгнеш.

Това пък е твоята жажда за сексуално надмощие. Повечето от нас искаме да експериментираме, но го правим само в мислите си заради морални или други задръжки.

Снимка 227058

Понякога се възбуждаме от музика, от алкохол, от хубава книга и в главата ни започва една война на чувства, мисли, които макар и спонтанни ни карат да бъдем грешни. В греха има нещо секси нали? Когато си представяш секс с непознат, се засрамваш, но вътрешно ти се иска.

Много от нас са си представяли секс с двама мъже, които те изстрелват на върха, за да се почувстваш като истинска жена, огнена и дива. Сигурни сме, че дори сте си представяли секс с друга жена и в това няма нищо лошо.

Мислите са свобода, те не могат да са порочни, защото са заключени вътре в нас. А какво е порочността? Нима фантазията ни е ограничена? Ако човек не си представя щуротии, то той не живее. В мръсните мисли винаги има малко лудост, но тяхната непринуденост ги прави толкова ценни и истински.

Всяка жена е завладяна от мръсни мисли и дори не си дава сметка затова. Едно случайно докосване на улицата може да ни накара да се пречупим, да пожелаем някого веднага.

Жените обичаме предварителната игра в секса и тъй като рядко я получаваме, то често си я представяме, сменяме герои, облекла, места и сме готови да бъдем невъзпитани и лоши. Дори понякога романтиката ни провокира в обратна насока.

Снимка 288102

Вечеряш с приятеля си на свещи, в скъп ресторант, звучи прекрасна музика, храната е хубава, а през цялото време ти се иска да го сграбчиш за ризата, да свалиш панталоните му, да бъдете като животни.

Жените сме крехки и нежни, но това не означава, че сме дървета, които имат нужда само от вода, въздух и светлина. Нашите нужди са в нашите мисли и ако не говорим за тях, ако изглеждаме, скромни и плахи, това не означава, че не искаме някой да ни насили сладко.

Безсрамните женски мисли могат да бъдат свързани с въпроси като "Колко му е голям?", "Обича ли оралната любов?", "Не иска ли да го направим в колата?", "Защо не ме захапе?", "Защо не го направим пак?".

Жените сме ненаситни и винаги искаме нещо повече, затова нашето подсъзнание работи с пълна сила. Не се притеснявайте всички сме скрити мръсници! Човешко е!

Източник:nie-jenite.bg