Практични пози и съвети за забавление в колата

Практични пози и съвети за забавление в колата - картинка 1

Цели 7!

1.  Избягвай шофьорската седалка

Никой не иска кормилото да му се впива в гърба, така че по-добре се разположете на съседната или задната седалка. Ако предпочитате седалката до шофьора, я издърпайте назад и свалете облегалката. Ако пък предпочитате задната – свалете предните облегалки напред, за да имате повече място.


2.  Възседни го

В повечето случаи, ако ти си отгоре, е по-удобно. Но внимавай с дръжката на вратата.

3.  Бъдете гъвкави

Ако сте на достатъчно усамотено място, можете да подгреете в колата и да правите секс извън нея. Например на предния капак. Легни назад и качи краката си на раменете му, или се обърни, сложи ръце на капака и го остави да проникне изотзад.

4.  Безопасността е важна

Бъдете внимателни. Ако не ви е удобно, се преместете другаде. Освен това, не забравяйте, че ако ви хване полицията, може да си имате неприятности и страшно много неудобство.

5.  Размерът има значение

Колкото е по-голяма колата, толкова е по-лесно. Ако сте в малка кола, най-добре го направете на предната седалка. Средно голямата кола позволява да ползвате и задната. Ако пък сте в кабриолет, внимавайте къде паркирате, за да не направите публично шоу.

6.  Махнете само важните неща

Истината е, че има само две причини да правите секс в кола – нямате търпение да се приберете, или наистина няма другаде къде да го направите. При всички случаи, нито имате много място, нито кой знае колко време, така че може да бъде класифицирано като „едно бързо“. Все пак сте в колата, а не в леглото, така че не е нужно да си махате всичките дрехи. Ако ви хванат, най-добре да ви хванат само без гащи, а и освен това, намирането на всичките дрехи след това в тъмното не е лесна работа.

7.  ЕтикетГледайте колата да е чиста. Никой не иска да го ръбят празни пластмасови шишета.

Вземете си кърпички, за да изчистите петната. Ако пък седалките са кожени, си постелете кърпа или одеяло, защото триенето на кожа в кожа е твърде неприятно.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове