/СНИМКИ/ Къде са най-красивите жени?

/СНИМКИ/ Къде са най-красивите жени? - картинка 1

Освен в България, има и други места

Българите непрекъснато се хвалят, че тук, на тази малка, но толкова красива земя живеят едни от най-красивите жени в света. И това е вярно. Българката е стройна, поддържана, винаги добре облечена… Къде обаче се намират и другите красиви жени… Защото, както е ясно, жените са великолепни, грациозни създания, които винаги са красиви, независимо от държавата, града, размера или цвета си… Учени направиха проучване, в което отсяха 10-те държави с едни от най-красивите жени на света…

И България е там, естествено. Но ето кои са и останалите:

Украйна

Защото украинките наистина са красиви жени. Те са светли, синеоки и стройни. Според проучването най-красивите жени живеят в Киев, Одеса и около Черно море.

Швеция

Шведките са известни в цял свят със стройните си фигури и светлата кожа. Руси, високи, синеоки… Според едно проучване, именно в Швеция живеят едни от най-красивите мъже и жени на планетата. „Представете си това – се казва там – жените и мъжете са високи, слаби, естествено руси и синеоки. Освен това са изключително дружелюбни, умни и добре образовани.”

България

Родна България е не просто в челната 10-ка, но и в челната 5-ца на най-красивите жени в света. Според американците и западно европейците, жените тук са изключително секси, високи, романтични, дружелюбни и естествено красиви. „Тази малка държава в Източна Европа е обединила в себе си изключително красива природа и определено едни от най-хубавите жени – високи, слаби, тъмнокоси и светлооки.” Дори сравняват българската красавица с Кейт Бекинсейл, но ние, без да искаме да се хвалим, можем да кажем, че родните жени са дори по-хубави и от нея.

Холандия

Холандците са известни с много неща, но едно е факт – свободната консумация очевидно краси човека, защото там наистина живеят много красиви момчета и момичета. Холандките са известни с това, че са високи. И като казваме високи, имаме предвид много високи – средната височина на една нормална холандка е 1.75 см. Мъжете са дори по-високи и от това. Холандките са известни и с това, че са много дружелюбни и гостоприемни.

Ливан

Арабският свят и красотата вървят ръка за ръка, тъй като екзотиката не е подминала нито един вкус. „Сексапилни и с извивки на правилното място, това са жените в Ливан, а ако това не ви харесва, то определено няма как да подминете очите на тези екзотични красавици.”

Бразилия

От къде са едни от най-известните модели в света? Да, точно така, от Бразилия. Случайност? Не, не е. Приказката гласи, че едни от най-красивите, различни и екзотични жени са там, защото именно там можеш да намериш най-много смески на различни етноси и култури. Когато гледаме Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен някак вярваме.

Италия

Държавата на пищните, чувствени, пламтящи жени. Няма начин да не е в топ 10. В Италия жената е bella, което значи красива и те всички са такива. Особено жените в Рим. Италианките са високи, пищни, стилни и изключително пламенни и секси. За разлика от мъжете.

Хърватия

Жените от Хърватия са взели едни от най-хубавите черти на сръбските жени, а те, както знаем, също са доста красиви, но за разлика от тях хърватките не носят този типичен балкански нюанс. Хърватките изглеждат като екзотични европейки с най-доброто от Италия, Сърбия, Франция и Полша. Освен това, за разлика от съседите си, жените там са известни с това, че предпочитат естествения вид и почти не носят грим.

Колумбия

Колумбийките са изключително различни, поне от 80% от жените по света. Те са микс между испанки, мексиканки и собствения си привкус. Жените там са хем екзотични, хем не приличат на повечето латино жени в света. Освен това са страстни и абсолютен огън.

Франция

Един известен актьор беше казал, че обича френските жени защото са като статуетки – стройни, красиви, изваяни и естествено красиви. И те са точно такива. Френските жени са изключително стилни, винаги добре облечени, винаги секси. Те умеят да изглеждат естествено направени и красиви, дори и да са прекарали във фризьорския салон по 3 часа. И това е тяхната магия и тайна. Не случайно голяма част от класическата мода, аромати и beauty съвети идват именно от Франция.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове